Mifano heeft zich in de wedstrijd tegen Mulo prima gerevancheerd voor de nederlaag van vorige week. In Helmond werd Mulo vanaf de eerste minuut volledig overklast door de mannen van Mifano wat uiteindelijk resulteerde in een ruime 0-4 overwinning. De 4:3:3 formatie van de technische staf heeft zijn vruchten vandaag duidelijk afgeworpen.

Vanaf het eerste fluitsignaal was Mifano de bovenliggende partij en liet het Mulo niet aan voetballen toekomen. Het duurde dan niet lang voordat de Mierlonaren konden juichen. Een prima pass van centrale verdediger Kevin van Elven werd vakkundig en koelbloedig afgerond door Niels Vanhauten.
Het duurde niet lang of de supporters en spelers van Mifano konden voor de 2e keer juichen. Dit keer was het Maurice van Hoof welke met zijn “chocoladebeen” de 0-2 op het scorebord zette.

Mulo kon geen enkele vuist maken en werd volledig overlopen door Mifano. Enkele goede aanvallen werden helaas niet omgezet in doelpunten anders was de score bij de thee veel hoger geweest. Doelman en verdediging van Mifano hoefde geen enkele keer in actie te komen in het eerste gedeelte van de wedstrijd. Mifano ging ook in het tweede bedrijf rustig door waar het in de eerste helft mee gestopt was. Aanval na aanval werd opgezet en het was wederom Maurice van Hoof welke een prima aanval keurig achter de Mulo doelman schoof, 0-3. Hiermee was de koek nog niet op want het was invaller Bas van Sinten welke vanaf 11-meter mocht aanleggen na een overtreding binnen de zestien meter. De toegekende strafschop werd door hem feilloos in de benedenhoek geschoten waarmee de eindstand van 0-4 op het scorebord werd gezet. Het duurde tot de laatste minuut voordat Mulo haar eerste kans kreeg welke echter op een prima manier onschadelijk werd gemaakt door doelman Martijn Kosman.
Een meer dan verdiende overwinning van Mifano wat hopelijk over twee weken een vervolg krijgt in de uitwedstrijd tegen ASV uit Aarle-Rixtel.