Op zaterdag 16 november is de actie, waarbij gespaard kan worden voor voetbalplaatjes, van start gegaan. In een bomvol Mifano-paviljoen werden de eerste exemplaren van het plaatjesalbum uitgereikt. Even daarvoor werd door Geert Couwenberg een mooie fotowand onthuld.

Mifano-voorzitter Peter Verberne heette iedereen van harte welkom. Hij zei heel trots te zijn op dit mooie initiatief en bedankte de eigenaar van Plus Mierlo, de heer Wim van Doornmalen en winkelcoördinator Ron van Kessel voor hun (financiële) steun in dit project.

Daarna reikte de heer Ron van Kessel het eerste exemplaar van het verzamelalbum uit aan de voorzitter. Vervolgens verscheen tot ieders verassing niemand minder dan PSV-mascotte Foxy in het paviljoen. Hij reikte het persoonlijke album uit aan de zesjarige Quinn Maas, die voor deze eer was uitgeloot. Tot slot kregen alle aanwezige Mifano-mensen hun eigen gepersonaliseerde verzamelboek overhandigd.

Het eerste boek was voor Quinn Maas. Vlnr. Plus winkelcoördinator Ron van Kessel, Plus Mierlo-eigenaar en Mifano-sponsor Wim van Doornmalen, Foxy, Quinn Maas, jeugdvoorzitter Peter van Hoek en voorzitter Peter Verberne

Wat houdt de actie in
In het kader van deze actie krijgt vanaf nu iedereen die bij Plus Mierlo boodschappen doet bij elke besteding van € 15,- een zakje met zeven voetbalplaatjes aangeboden. Op elk van de plaatjes staat een foto van een actief Mifano-lid. Deze foto’s kunnen in een gepersonaliseerd verzamelalbum worden geplakt om op die manier een mooi actueel overzicht te krijgen van Mifano. De actie loopt tot half januari 2020.

Fotowand
In het Mifano-paviljoen is onlangs een mooie collage van elftalfoto’s opgehangen. Deze fotowand werd voorafgaand aan de ceremonie omtrent de voetbalplaatjesactie door jeugdbestuurslid Geert Couwenberg onthuld.

Foto’s Jos Lenssen

                                Geert Couwenberg onthult de fotowand