Mifano wist de thuiswedstrijd tegen Woenselse Boys eerder dit seizoen al met 2-0 te winnen, de uitwedstrijd werd vandaag ook met 0-2 gewonnen door Mifano.

Op een vrij nat en winderig sportpark mocht Mifano vandaag aantreden tegen Woenselse Boys, de nummer 6 van de competitie. Een belangrijke wedstrijd omdat Mifano op dit moment plek 5 bezet. De eerste fase van de eerste helft was wat rommelig, het was bij beide teams nog wat zoeken. Na 12 minuten was Woenselse Boys een paar keer dichtbij, maar keeper Martijn Kosman had een paar belangrijke reddingen in huis. Even later was Mifano voor het eerst gevaarlijk. Een afstandsschot van Maurice van Hoof werd goed gered door de keeper van Woenselse Boys. De tweede fase van de eerste helft was Mifano de bovenliggende partij, maar het kon nog niet echt kansen creƫren. Na rust was het Woenselse Boys wat beter uit de kleedkamer kwam. Ook in de 2e helft was keeper Martijn Kosman erg belangrijk met een aantal reddingen. Na ruim een half uur spelen was de goal voor Mifano dan eindelijk daar. Maurice van Hoof stond op de goede plek, bleef erg rustig en schoot de bal tegen de touwen. Mifano had de 0-1 voorsprong te pakken. Woenselse Boys ging op zoek naar de gelijkmaker waardoor en veel ruimte ontstond voor Mifano. Maurice van Hoof had de 0-2 op zijn schoen, maar de keeper van Woenselse Boys redde goed. Trainer Frank van de Vijfeiken voerde wat wissels door, en dit viel uiteindelijk erg goed uit. Invaller Bas van Sinten gaf een prima voorzet op invaller Hidde Dirk Kniepstra die de bal goed binnen schoot. Mifano had een comfortabele 0-2 voorsprong te pakken en kon de wedstrijd uit voetballen.

Een goed resultaat voor Mifano, wat hierdoor mee blijft doen om de bovenste plekken. Volgende week komt Mulo op bezoek. Een ploeg die verrassende goede resultaten boekt en mee draait in de middenmoot. Aan Mifano om de lijn van de afgelopen 2 overwinningen door te trekken, en zo ook tegen Mulo een overwinning te behalen.