Mifano verliest de uitwedstrijd tegen EMK met 2-0.

Na de mooie overwinning van vorige week tegen Woenselse Boys, mocht Mifano vandaag aantreden tegen EMK. Gezien de stand op de ranglijst moest Mifano hier de 3 punten halen, maar helaas liep het anders.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Mifano. Rowan Verberne had de bal voor het inschieten, maar helaas ging zijn schot hoog over. Even later was er een gevaarlijke corner van Maurice van Hoof, maar helaas wist niemand bij de bal te komen. Meteen daarna was het raak voor EMK. Na een voorzet kon een speler van EMK de bal binnen schieten. Zo stond EMK vrijwel uit het niets op een 1-0 voorsprong. In de 2e helft was het aan Mifano om beter te gaan spelen en kansen te creëren. Rowan Verberne kreeg na een schot van Maurice van Hoof de bal voor zijn voeten, maar helaas stond de keeper van EMK in de weg. Daarna werd het spel van Mifano er niet beter op, vele passes kwamen niet aan en ook werden er amper kansen gecreëerd. Het was EMK wat brutaal op zoek ging naar de 2-0. Na een aantal grote kansen was het in de 89e minuut dan ook raak. 2 spelers van Mifano liepen elkaar in de weg waardoor de weg naar de goal vrij was. Een speler van EMK profiteerde hiervan en schoot de 2-0 tegen de touwen.

Een slechte wedstrijd van Mifano, waarin weinig gecreëerd werd en waarin vele dingen beter konden. Volgende week komt Milheezer Boys op bezoek, een lastige tegenstander. Aan Mifano om dan te laten zien dat het beter kan dan dat het vandaag heeft laten zien.