Mifano is het nieuwe seizoen goed begonnen, de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de 4e klasse F werd met 4-0 gewonnen. De ruststand was 2-0.

Beide ploegen begonnen wat aftastend aan de wedstrijd en in het eerste kwartier was er weinig doelgevaar aan beide kanten. De eerste gevaarlijke actie namens Mifano was in de 16e minuut, een fraai afstandsschot van Rowan Verberne werd goed gekeerd door de keeper van SSE en ook de rebound van Bas van Sinten was voor de keeper. Een minuut later was het wel raak. De bal werd door Coen Verkoeijen prima in de diepte gespeeld naar Rowan Verberne die de bal direct voorgaf aan de goed meegelopen Bas van Sinten die de voorzet binnen schoot.

Hierna was Mifano duidelijk sterker. In de 28e minuut was er weer een prima afstandsschot van Rowan Verberne dat gered werd door de keeper en een minuut later ging de bal na een goeie aanval via Bram Ernest en Luc Swinkels net via een verdediger van SSE langs het doel. Weer 2 minuten later werd een goed schot van Maurice van Hoof gered door de keeper en in de 43e minuut ging een vrije trap van Coen Verkoeijen via de keeper over. In de 45e minuut kwam Mifano verdiend op 2-0. Na een verdedigingsfout kon Maurice van Hoof alleen op doel af en hij scoorde beheerst.

De tweede helft was een stuk minder attractief dan de eerste helft. Beide ploegen konden weinig gevaar stichten. Het enige hoogtepuntje was een buitenspeldoelpunt van Luc Swinkels. Na 79 minuten kwam Mifano op 3-0. Stefan Schippers begon aan een lange en goeie solo die op het nippertje dreigde te mislukken maar hij kreeg de val nog net bij Jorg Leenen die vanaf 20 meter raak schoot. SSE kon geen enkele kans creƫren wat zeker ook een verdienste was van de verdedigers van Mifano. In de allerlaatste minuut kreeg Maurice van Hoof de kans om van 18 meter aan de leggen en zijn schot in de uiterste hoek betekende de 4-0 eindstand.