Mifano weet de thuiswedstrijd tegen Woenselse Boys te winnen met 2-0 en stijgt hierdoor naar de bovenste plekken op de ranglijst.

Op een koude zondagmiddag was het nummer 3 Woenselse Boys wat op bezoek kwam. De eerste kans van de wedstrijd was voor Mifano, maar het schot van Maurice van Hoof ging helaas naast. Even later ging een voorzet van Rowan Verberne bijna rechtstreeks het doel in, maar de bal draaide op het eind net de verkeerde kant op. Na een half uur spelen was het raak voor Mifano. Het was Floris van Hertrooij die met een geplaatst schot het net wist te vinden en zo stond Mifano 1-0 voor. Woenselse Boys was vooral gevaarlijk uit corners en vrije trappen, maar als het gevaarlijk werd stond keeper Martijn Kosman op de juiste plek met een aantal goede reddingen. Net voor rust dacht Woenselse Boys op 1-1 te komen, maar de bal werd net voor de lijn weggehaald door Michiel Janssen. Na rust was de eerste kans voor Maurice van Hoof. In een 1 op 1 situatie moest hij scoren, maar helaas ging zijn lob net over. Na een uur spelen had Mifano de voorsprong meerdere malen kunnen vergroten, maar een schot van Bram Ernest ging er via de onderkant van de lat niet in. Woenselse Boys bleef op zoek naar de gelijkmaker en die leek er ook te komen, maar een speler van Woenselse Boys wilde het te mooi doen waardoor de bal er niet in ging. 5 minuten voor tijd moest Mifano met 10 man verder door een rode kaart. Woenselse Boys dacht hiervan te kunnen profiteren, maar de bal viel er aan de andere kant in. Na goed terugleggen was het Wessel Klunder die met een mooi schot de genadeklap uitdeelde. Het stond 2-0 voor Mifano en de wedstrijd was gespeeld.

Een keurige overwinning voor Mifano, waardoor ze een aantal plekken stijgen op de ranglijst. 2 overwinningen in 1 week, een erg goed resultaat. Volgende week mag Mifano op bezoek bij EMK, gezien de ranglijst moet Mifano ook hier de 3 punten halen.