Op een zonnige zondagmiddag heeft Mifano in de goede partij tegen Mariahout, na een ruststand van 2-0, uiteindelijk met 6-1 gewonnen.

De eerste helft kenmerkte zich vooral door een scherper Mifano dat na 10 minuten op voorsprong kwam. Door een verdedigingsfout werd de bal onderschept door Niels Vanhauten die de bal richting de vrijstaande Maurice van Hoof speelde, die de bal beheerst in de rechterhoek van het Mariahout doel deed belanden en hiermee de score voor Mifano opende. Na wat speldenprikken over en weer was het in 25e minuut weer raak. Vanuit een voorzet van Mifano speler Jorg Leenen kwam de bal wederom bij Maurice van Hoof die beheerst scoorde en hiermee de 2-0 op de scorebord liet verschijnen. In de 35e minuut ging een vrije trap van Jorg Leenen rakelings naast het doel van Mariahout.

Na de thee was het andermaal Mifano dat beter uit de kleedkamer kwam. In de eerste minuut kreeg Mariahout een vrije trap ter hoogte van de 16 meter. Het schot van Tim Barten werd uitstekend door Mifano keeper Martijn Kosman gepareerd. In de 50e minuut vanuit een snelle uitbraak van Mifano kwam de bal bij Mifano middenvelder Floris van Hertrooij. Zijn schot werd door de keeper van Mariahout gestopt. Gelijk hierna vanuit een counter werd David van Rossum van Mariahout in het strafschopgebied van Mifano aangespeeld. Hij was onverbiddelijk en bracht de stand terug naar 2-1.

Eén minuut later kreeg Mifano een vrije trap te nemen op zo’n twintig meter voor het doel van Mariahout. Maurice van Hoof legde aan, zijn schot op doel werd door de keeper ternauwernood gestopt, vanuit de rebound kwam de bal voor de voeten van de goed meegekomen Mifano verdediger Michiel Janssen, die de 3-1 aantekende. In de 55e minuut werd een afstandsschot door Mariahout keeper Tom Hagelaars gestopt, wederom vanuit de rebound werd door Mifano aanvoerder Paul Donkers de 4-1 gemaakt. In de 65e minuut ziet Mifano middenvelder Gijs van der Wurff de keeper een eind voor het doel staan. Een gewiekste lob ging echter net over. In de 75e minuut werd een mooie aanval opgezet waarbij de Mifano verdediger Kevin van Elven diep door de verdediging van Mariahout penetreerde. De aanval werd uiteindelijk door de Mariahout keeper afgeslagen.

In de 82e minuut werd een vlijmscherpe aanval over diverse schijven afgerond door Maurice van Hoof. Hij nam de bal direct op zijn slof en bracht de stand hiermee op 5-1. Het laatste wapenfeit kwam vanuit een aanval ingezet door invallers Maikel van der Westen en Thijs van der Schoot. Een voorzet belandde op het hoofd van Gijs van der Wurff, die de bal goed door kopte naar Kevin van Elven die de bal beheerst in het doel kopte en hiermee de eindstand op 6-1 bracht. Mifano kreeg nog een aantal kansen maar wist deze niet te benutten.

Een wedstrijd met een goed en scherp spelend Mifano wat een goede opsteker is voor de volgende wedstrijd tegen Woenselse Boys.