MIFANO JO10-1

Kader
Joris Neele trainer
Mark Houtsma trainer
Daan Smulders leider

Goede start van het bekertoernooi

 

Zaterdag 31 augustus moesten de mannen van JO10-1 erg vroeg uit de veren voor de start van het bekertoernooi. Om 8.30u werden wij namelijk al verwacht op de velden van Brandevoort voor de wedstrijd tegen Brandevoort JO10-2. Door de zware, vooral op conditie gerichte trainingen waren de kids klaargestoomd om te gaan knallen.

Bij het eerste fluitsignaal waren een aantal spelers nog niet helemaal bij de les, wat resulteerde in een snelle goal van Brandevoort, 0-1. Deze tegengoal was meteen de wake-up call voor Mifano, binnen een minuut na de openingsgoal stond de stand alweer gelijk. Over de rest van de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn: een (te) groot veld met bijzonder lang gas, heel veel doelpunten, een wesp die onze keeper iets te lang bezig hield, winst voor Mifano.

Komende zaterdag krijgen we de kans om ons te meten met het sterke Mierlo-Hout JO10-1. Hopelijk kunnen we weer rekenen op een grote groep supporters tijdens deze kraker. We zien jullie graag om 10.00u bij Mifano.

JO10-1 pakt 1e prijs van het seizoen.

 

Ter voorbereiding op de bekerwedstrijden en de competitie deed JO10-1 op zaterdag 24 augustus mee met jeugdtoernooi ‘De Aftrap’ bij SV Budel.

Een mooie gelegenheid om weer wat wedstrijdritme op te doen. En het werd een hele mooie dag. In de stralende zon werden de meegereisde supporters getrakteerd op vloeiende aanvallen en veel doelpunten. Alle wedstrijden werden uiteindelijk gewonnen en zodoende konden de mannen de beker voor de eerste plaats ophalen.

Super trots op deze toppers!