Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Verslag overwinning van de veteranen tegen MULO

Op een Herfst achtige middag moesten we naar Mulo. Schijnbaar altijd erg lastig. In de eerste helft heeft de schrijver van dienst zijn telefoon gepakt om toch een soort van verslag te (gaan) schrijven. Het is en blijft lastig maar de schrijver doet zijn best….. Als iemand het beter kan?

 

Mulo uit altijd lastig zeker als je weet dat we een elftal aan afwezigen hadden. Zelfs een door arts afgeraden speler had zich omgekleed voor het geval dat…. 

 

We begonnen de wedstrijd erg afwachtend en Mulo was duidelijk beter toch had Mark C. in de 10de minuut een prachtige steekbal op naamgenoot Mark Tripppppp die de bal keurig achter de doelman schoot. Lang werd er niet genoten want Mulo speelde sterker en waren dreigender In de 20ste minuut  was het een droge knal van Mulo waarop door Ben (slecht zicht door medespelers die ervoor stonden) niet reageerde 1-1. Ook daarna kreeg Mulo nog paar grote kansen. De laatste minuut van de 1ste helft viel Frank D. uit met spier klachten. Waardoor ondergetekende, ongewild, voor het eerst dit seizoen 1 minuut als veld speler op het veld kwam. De bal heeft hij niet van dichtbij gezien.

 

In de rust hebben we besloten dat door blessures en weinig aanwezige Ben een schoon shirt en broek van Willem aan deed en als veldspeler de tweede helft ging spelen. Willem deed de natte met zand besmeurde outfit van Ben aan.

 

In het begin van de tweede helft was Mulo nog steeds beter en wij konden alleen een beetje counter voetbal spelen. Na zo'n 10 minuten was het weer een Mark (deze keer Mark H) die de bal voor gooide en via (ik meen) 2 Mulo verdedigers lag de bal er ineens in 1-2 vanaf dat moment kwam het op teamwork aan en heel veel Passie en inzet van Mifano dat we geen tegen goal kregen. Een minuut of 10 voor het einde bekroonde Martijn vd W (doordat hij deze keer de doos van zijn schoenen had gehaald) zijn prima voetbal pot in hart van de verdediging. Met een doelpunt 1-3 daarna hebben we als collectief de overwinning mee naar Mierlo genomen.

 

Omdat het een team prestatie was wil ik eigenlijk niemand benoemen tot Man of the match. Maar de onverbeterlijke Gerard C. was mn verdedigend TOP !!! oh ja de keeper van de tweede helft was ook Prima………

 

Mannen gefeliciteerd. 

 

Willem