Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

4 goals van Maurice van Hoof zorgen voor de winst tegen Eli.

In de thuis wedstrijd tegen Eli weet Mifano met 4-1 te winnen. Mooi aan deze wedstrijd was dat Toby van de Wittenboer en Dirk Borst hun laatste wedstrijd voor de Mifano selectie speelden.

 

Mifano begon beter aan de wedstrijd en wist na 10 minuten al meteen op voorsprong te komen. Het schot van Rowan Verberne werd nog gekeerd maar uit de rebound wist Maurice van Hoof de bal met een soort halve omhaal nog binnen te schieten,    1-0. Na 21 minuten spelen wist Eli uit hun eerste kans op een 1-1 gelijke stand te komen. Na een foute terug speel bal van Jan Verberne was het Geert Minten die in twee instanties de bal binnen wist te schieten.

 

Na een half uur spelen was het weer Maurice van Hoof die met een mooi schot van buiten de 16 meter, de 2-1 op het scorebord wist te zette. Een paar minuten later had Gijs van der Wurff een grote kans op 3-1, maar hij schoot via een speler van Eli naast. Eli kreeg in de 38e minuut nog een kans uit een vrije trap, maar Niels den Bol zag zijn vrije trap gekeerd worden door Stefan van der Westen. Net voor rust kreeg Toby van de Wittenboer nog een grote kans, maar zijn schot ging net over.

 

Na rust waren de meeste kansen weer voor Mifano. Thijs van der Schoot was dichtbij een goal, en ook Bas van Sinten had een grote kop kans. Na 60 minuten spelen was er de publiekswissel voor Toby en Dirk. Met een mooie erehaag werden zijn bedankt voor de vele seizoenen in de selectie van Mifano. Mifano wist pas in de 76e minuut de voorsprong uit te breiden, na een voorzet van Bas van Sinten was het wederom Maurice van Hoof die op de goede plek stond en de bal binnen kon schieten.

Na 86 minuten was Maurice van Hoof nog niet tevreden, na een voorzet van Jan Verberne wist hij zijn 4e goal van de middag te maken. Een hele goede wedstrijd van de nummer 10 van Mifano. In de 90e minuut was er nog een goede redding van Stefan van der Westen.

 

Een prima overwinning voor Mifano en aan het eind van het seizoen een mooie 5e plek op de ranglijst. Een erg goed seizoen voor het team van Harold van Doorn. Tegenover vorige seizoenen werden er nu meer doelpunten gemaakt, en werd er vele wedstrijden goed gevoetbald. Complimenten voor de trainer en het team. Op naar volgend seizoen, waar Mifano misschien wel weer mee kan doen om de prijzen.