Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano wint de uitwedstrijd tegen Bruheze en stijgt plek op de ranglijst.

Door een 0-1 overwinning op Bruheze gaat Mifano Bruheze voorbij op de ranglijst, waardoor nu plek 5 in bezit is.

 

De eerste minuten van de wedstrijd ging het spel gelijk op. Het was Mifano wat het eerste echte gevaar wist te creëren. Na 26 minuten was de eerste kans voor Thijs van der Schoot, zijn schot was erg hard waardoor de keeper 2 keer nodig had om de bal klem te hebben. 2 minuten later was Floris van Hertrooij dicht bij de 0-1, maar zijn schot werd gekeerd. Uit de corner was Bas van Sinten erg dichtbij, maar de bal ging over. Even daarna was het weer Floris van Hertrooij die een grote kans kreeg, maar ook deze bal werd gepakt door de erg goed keepende Kevin Cox.

 

Net voor rust was er nog een grote kans voor Bruheze speler Robin Kemper, maar hij zag dat Stefan van der Westen de bal met zijn voeten er uit hield. Ook Mifano kreeg nog 3 kansen maar Kevin van Elven en Maurice van Hoof hadden beiden geen geluk in de afwerking.

 

Na rust begon Mifano goed en kwam het na 5 minuten spelen op voorsprong. Hij had er 2x voor nodig, maar uiteindelijk schoot Floris van Hertrooij de bal goed binnen en stond voor Mifano de verdiende 0-1 op het scorebord. Daarna waren er vooral erg veel kansen voor Bruheze. Met 3 hele goede reddingen wist Stefan van der Westen Mifano in de wedstrijd te houden. Marco ten Westenend, Quincy Hertogs en Kenvis Gomez zagen hun inzet gekeerd worden door de sterk keepende Stefan van der Westen.

 

Na 77 minuten spelen had Stefan Schippers de kans om de wedstrijd definitief te beslissen. Helaas wist hij de bal 1 op 1 met de keeper niet af te maken. Even daarna wist Rowan Verberne net niet zijn voet tegen de voorzet van de goed spelende Thijs van der Schoot te krijgen, waardoor het de laatste minuten nog erg spannend bleef.

 

Een erg goede overwinning voor Mifano, waar vele spelers zich vandaag ook weer goed hebben laten zien. De 5e plek is nu in handen van Mifano. Deze kan volgende week definitief worden, als Mifano thuis wint van Eli. De laatste wedstrijd van het seizoen, dus aan alle supporters van Mifano: Kom de laatste wedstrijd nog een keer Mifano aanmoedigen, thuis op sportpark de Ark om 14.30 uur.