Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano pakt volle winst in uitwedstrijd tegen Milheezer Boys

Na een pittig duel, dat 99 minuten duurde, was het Mifano dat huiswaarts keerde met een 0-1 overwinning en dus drie punten in de tas.

 

In de eerste minuten ging het duel gelijk op. Het was al snel duidelijk dat het een fysieke wedstrijd zou worden. Na zeven minuten spelen was de eerste kans voor Mifano. Na een voorzet van Rowan Verberne liet Bas van Sinten de bal goed lopen voor Thomas Arts. Die kon op de rand van de zestien meter uithalen maar zijn schot ging over. Na een klein kwartier spelen was er de eerste kans voor Milheezer Boys. Stijn Broeks mocht een vrije trap nemen. Deze werd knap gekeerd door Mifano-doelman Stefan v.d. Westen.

 

Kort daarna was het bijna 0-1 voor Mifano maar Paul Donkers kon uit de rebound de bal net niet binnentikken. Na 21 minuten dacht ook Bas van Sinten te kunnen scoren maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Na 29 minuten had Bas van Sinten alsnog zijn doelpunt te pakken. Uit een corner wist hij de bal knap binnen te koppen. In eerste instantie leek het alsof de keeper van Milheezer Boys de bal er nog uithield maar de scheidsrechter, die op de achterlijn stond, gaf aan dat de bal de lijn was gepasseerd. Zo stond Mifano dan toch op voorsprong.

 

Na rust was het Milheezer Boys dat de overhand kreeg. Mifano zakte flink in en liet de gastheren gevaarlijk dichtbij komen. Na 67 minuten kon Gijs v.d. Wurff de 0-2 maken maar zijn schot ging over het doel. De slotminuten waren erg spannend want de 1-1 hing in de lucht. Milheezer Boys wilde zich niet bij de stand neerleggen en kansen op de titel blijven houden. Na stevig aandringen van de thuisploeg moest Thomas Arts na tachtig minuten op de doellijn redden.

 

Mifano kon de wedstrijd meerdere malen definitief in het slot gooien, maar Thijs v.d. Schoot en Stefan Schippers waren beide niet gelukkig in de afronding. Daardoor bleef het spannend en kreeg Milheezer Boys nog goede kansen. In de 97e minuut kregen zij nog een vrije trap maar die werd overgeschoten door Stijn Broeks. Na zo’n 99 minuten spelen vond ook de scheidsrechter het welletjes en had Mifano de drie punten binnen.

 

Een goede eerste helft en een mindere tweede, maar met een erg goed resultaat tegen de nummer drie van de ranglijst. Een aantal wedstrijden op rij nu gewonnen en het is aan Mifano om deze goede lijn door te trekken naar de laatste wedstrijden van het seizoen. Volgende week mag Mifano op bezoek bij ASV ’33. Let op, deze wedstrijd begint om 14.00 uur!