Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano wint vrij simpel en pakt 3 punten in de thuiswedstrijd tegen Mariahout.

In de thuiswedstrijd tegen Mariahout weet Mifano vrij simpel te winnen met 3-0.

 

Op een zonovergoten sportpark de Ark begon Mifano aan de wedstrijd tegen de nummer 8 van de ranglijst. Mifano staat 7e dus deze wedstrijd winnen was erg belangrijk. Na 2 minuten was de eerste kans voor Mariahout. Freek Habraken wist zijn schot net niet genoeg richting mee te geven en schoot de bal in het zijnet.

 

Na 5 minuten werd er via de linkerkant van het veld een prachtige aanval opgezet door Mifano. Deze aanval werd doorgezet tot de 16 meter, waar er een overtreding werd begaan op een speler van Mifano. Bas van Sinten mocht aanleggen voor een penalty. Hij schoot de bal goed binnen en zo stond Mifano op een 1-0 voorsprong.

 

Binnen het kwartier stond Mifano al op 2-0. Na een voorzet van Bas van Sinten kon Thijs van der Schoot dichtbij de goal de bal binnen schieten. Ook deze aanval was erg goed gevoetbald door Mifano. Net voor rust moest keeper Stefan van der Westen zich nog strekken na een kopbal van een speler van Mariahout. Ook Mifano had nog kunnen scoren voor rust, maar Thijs van der Schoot kon nét niet bij de voorzet van Stefan Schippers.

 

Na rust kwam Mifano niet goed uit de kleedkamer. Er werd minder gevoetbald dan voor de rust, en zo kwam Mariahout ook steeds beter in de wedstrijd. Mariahout kon niet heel veel creëren, en zo kon Mifano de voorsprong vasthouden. Na 76 minuten kon Maurice van Hoof de wedstrijd definitief in het slot gooien. Maar hij miste oog in oog met de keeper.

 

Na 80 minuten spelen was het aan Stefan van der Westen te danken dat de Mariahout niet kon scoren. Na een mooi schot van Kevin Ketelaars wist Stefan van der Westen de bal prachtig uit de bovenhoek te duiken. Toch wist Mifano nog een 3e goal te maken vandaag. Aanvoerder Paul Donkers, die al een aantal keer goed op kwam gelopen via de zijkant, wist de bal via de binnenkant van de paal binnen te schieten.

 

Een prima en degelijke overwinning voor Mifano, waarmee een plek in de middenmoot lijkt vastgesteld. Een goede eerste helft, een mindere 2e helft. Aanstaande zondag geen wedstrijd voor Mifano. Op 5 mei mogen de mannen van het eerste elftal aantreden tegen Milheezer Boys. Een lastige tegenstander, dus belangrijk voor Mifano om daar ook de 2e helft het goede voetbal te blijven doortrekken.