Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano wint gemakkelijk van Rkgsv en scoort 4 keer.

In de uitwedstrijd tegen Rkgsv weet Mifano met 1-4 te winnen.

 

Mifano begon in een andere opstelling als de paar laatste duels. Maurice van Hoof keerde terug van een blessure, en Kevin van Elven stond weer in de spits. De eerste minuten van de wedstrijd ging het duel redelijk gelijk op, er waren voor beide ploegen kleine kansjes maar de eerste goal viel pas na 25 minuten. Rowan Verberne schoot hard op doel, de keeper van Rkgsv wist het schot te keren maar kon niet voorkomen dat de bal op het hoofd van Maurice van Hoof terecht kwam. Hij kon de bal in een leeg doel binnen koppen en zo Mifano op een 0-1 voorsprong brengen.

 

Na 30 minuten was het keeper Stefan van der Westen die een goede redding verrichte op een hard schot van een speler van Rkgsv. Door een blessure moest Rowan Verberne na een half uur gewisseld worden, voor hem kwam Bas van Sinten in het veld. Deze had meteen 2 grote kansen, maar hij raakte de lat en zijn schot werd van de lijn gehaald.

 

Na 42 minuten spelen was het dan toch Bas van Sinten die met een hard schot in de korte hoek de 0-2 binnen schoot voor Mifano. Na rust ging Mifano door met vele kansen creëren. Het was Floris van Hertrooij die de 0-3 voor zijn rekening nam. Met een prachtige vrije trap om de muur heen wist hij de voorsprong voor Mifano nog meer uit te breiden.

 

Na 60 minuten spelen was het Maurice van Hoof die het duel in het slot gooide. Met een mooi en hard afstandsschot wist hij via de binnenkant van de paal de bal binnen te schieten en zo de 0-4 op het scorebord te zette. Mifano ging wat inzakken en dit resulteerde in een aantal kansen voor Rkgsv. Zij kregen meer de ruimte om te voetballen en dit werd door Joost van Kasteren met een hard schot afgestraft. Hij schoot de 1-4 binnen.

 

Mifano verzuimde via Kevin van Elven nog om de 1-5 te maken, maar na een pass van Bas van Sinten wist hij de bal dicht voor het doel niet binnen te schieten.

 

Een goede overwinning van Mifano tegen een zwakke tegenstander. Er werd met vlagen goed gevoetbald, en er werden tegenover de vorige duels nu wel vele kansen gecreëerd. Deze lijn doortrekken naar de wedstrijd op 2e paasdag. Dan mag Mifano thuis aantreden tegen Mariahout.