Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano pakt na 4 nederlagen weer de volle buit in de wedstrijd tegen Olympia Boys.

Mifano wint met 0-4 in de uitwedstrijd tegen Olympia Boys en pakt verdiend de 3 punten.

 

Op een heerlijk zonnige zondag mocht Mifano in Ommel aantreden tegen de nummer 14 Olympia boys. Het was al snel duidelijk dat Mifano de betere partij was. De eerste kans was na 7 minuten spelen voor Leroy Hees. Helaas kon hij net niet profiteren, de bal werd op tijd voor de lijn weggehaald.

 

Na 25 minuten was het Olympia boys dat gevaarlijk werd. Stefan van der westen bracht goed redding op een vrije trap. Net voor rust had Mifano op voorsprong moeten komen, maar deze hele grote kans werd niet benut door Floris van Hertrooij.

 

Na rust was het aan Mifano om het veldoverwicht in doelpunten uit te drukken. Na een hele mooie pass van Floris van Hertrooij was het Leroy Hees die de bal goed wist binnen te schieten. Na 48 minuten was de 0-1 eindelijk daar voor Mifano. In de 57e minuut werd een corner van Stefan Schippers, precies goed aangeraakt door Gijs van der Wurff, en zo stond de 0-2 op het scorebord.

 

Na 79 minuten spelen was het weer Stefan Schippers die een corner mocht nemen. Zijn corner kwam weer precies op de goede plek. Nu was het Coen Verkoeijen die het laatste zetje gaf, en zo de 0-3 kon maken. Het slotakkoord was vandaag voor Leroy Hees. Hij wist in de 90e minuut nog de 0-4 te maken.

 

Olympia boys kon het Mifano vandaag geen minuut moeilijk maken. Het veld was niet heel goed bespeelbaar, maar toch wist Mifano 4 doelpunten te maken. Het veldspel was niet goed vandaag, dus dat zal in de thuiswedstrijd tegen buurman Brandevoort over 2 weken beter moeten.