Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano verliest thuiswedstrijd tegen Stiphout vooruit.

Mifano verliest voor de 4e keer op rij. De thuiswedstrijd tegen Stiphout vooruit ging met 1-2 verloren.

 

De eerste kans van de wedstrijd was voor Mifano. De keeper van Stiphout liet de bal los, maar Leroy Hees kon net niet profiteren van deze kans. Na 9 minuten was het Stiphout dat op voorsprong kwam. Uit een corner was het Bram Prinsen die de bal tegen de touwen kopte, en zo Stiphout op een 0-1 voorsprong zette. Na 14 minuten dacht Stiphout op een 0-2 voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

 

Kort voor rust was keeper Stefan van der Westen belangrijk met een goede redding. Mifano zette voor rust nog even aan en dat resulteerde in de 1-1. Ton van der Linden schoot na een goed voor actie van Jan Verberne de bal in het doel.

 

Na rust creëerde beiden ploegen weinig kansen. Er werd vooral op het middenveld gevoetbald. Met een gelijke stand zouden beiden ploegen tevreden zijn. Paul Donkers wist in de 80e minuut uit een corner net niet de bal binnen te koppen.

 

In de 88e minuut wist Stiphout wel nog een goal te maken. Het was Gianni van Zon die de 1-2 in de slotfase van de wedstrijd binnen schoot. De buit voor Stiphout was zo goed als binnen.

Mifano kreeg via Coen Verkoeijen nog een grote kans, maar hij schoot de bal van dichtbij over.

 

Ook vandaag stond het niet overal goed bij Mifano, en werden er weer een aantal belangrijke spelers gemist. Hopen dat Mifano binnenkort weer met deze spelers kan spelen. Volgende week de uitwedstrijd tegen laagvlieger Olympia Boys. Aan Mifano om het goede spel van de eerste wedstrijden weer op te pakken, en na 4 nederlagen weer is een overwinning te boeken.