Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano verliest terecht tegen voetballend en fysiek beter RKPVV.

Mifano heeft weinig in te brengen en verliest terecht met 4-1 in de uitwedstrijd tegen RKPVV.

 

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag was het tegenstander rkpvv dat meteen de overhand had in de wedstrijd. Na 20 minuten was het aan keeper Stefan van der Westen te danken dat er nog een 0-0 tussenstand op het scorebord stond. Met 2 goede reddingen hield hij Mifano in de wedstrijd.

 

In de 31e minuut was Floris van Hertrooij heel dichtbij een doelpunt maar zijn schot werd helaas goed gekeerd door de doelman van rkpvv. Na 35 minuten was het rkpvv wat niet onverdiend op voorsprong kwam. Johan van Lierop wist de bal goed binnen te schieten in de uiterste hoek, 1-0. 4 minuten later was het meteen weer raak. Aanvoerder Tim Smits wist via een Mifano been een vrije trap te benutten, en zo de 2-0 op het scorebord te zetten.

 

Net voor rust stond ook het 3e doelpunt voor rkpvv al op het scorebord. Het was weer Tim Smits, nu wist hij een penalty te benutten en zo zijn 2e goal van de wedstrijd te maken. Mifano keek in de rust tegen een 3-0 achterstand aan en moest na rust van goede huizen komen om hier nog verandering in te brengen.

 

Mifano kwam ook na rust niet goed genoeg uit de startblokken. Na een verdedigende fout was het wederom Johan van Lierop die de 4-0 binnen wist te schieten. Mifano scoorde nog wel, Rowan Verberne scoorde in de 78e minuut de ere treffer voor Mifano.

 

Vandaag werd Mifano afgeklopt op fysiek en voetballend gebied. Het stond niet altijd even goed, waardoor er teveel fouten werden gemaakt. Volgende week geen wedstrijd i.v.m. de carnaval. Aan Mifano om het met z’n alle weer op te pakken, en de broodnodige punten weer te gaan behalen in de aankomende wedstrijden.