Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Brandevoort - Mifano 3-3

Mifano heeft zicht te kort gedaan door geen 3 punten mee naar huis te nemen na de uitwedstrijd tegen Brandevoort. Mifano was het grootste deel van de spectaculaire wedstrijd de betere ploeg maar waar Mifano 8 kansen nodig had om 3 keer te scoren had Brandevoort aan 2,5 kans genoeg om ook 3 keer te scoren.

 

Zeker in de eerste helft was Mifano de veel betere ploeg en kreeg het al snel 3 kansen om te scoren. In de 13e minuut kon Stefan Schippers alleen richting keeper maar in plaats van te schieten wilde hij de bal breed spelen naar Kevin Van Elven waarna een verdediger kon redden. In de 15e minuut leek Maurice van Hoof te scoren toen hij de keeper al gepasseerd was maar zijn schot was net te zacht en kon door een verdediger voor de lijn weggetrapt worden. In de 16e minuut kon Maurice van Hoof alleen door een overtreding vlak voor het stafschopgebied gestopt worden, de vrije trap van Dirk Borst werd door de keeper gekeerd.

 

In de 22e minuut kwam Brandevoort geheel tegen de verhouding in op voorsprong. Na een uitval werd de bal goed voorgezet en door Joey Elmaach mooi binnen gekopt. Twee minuten later was het al 1-1, toen de bal na een afgeslagen corner door Dirk Borst weer voor de goal werd gebracht en door een speler van Brandevoort in eigen doel werd gekopt. In de 30e minuut was er een prima dieptepass van Paul Donkers naar Gijs van de Wurf en diens voorzet werd door Stefan Schippers binnengeschoten. In de 42e minuut was de laatste kans in de eerste helft voor Stefan Schippers maar hij kwam in een te moeilijke hoek om de keeper te passeren.

 

Na rust was de overmacht van Mifano iets minder maar toch bleef de ploeg aanvankelijk beter dan Brandevoort. Een vrije trap in de 46e minuut kon bijna worden binnen gekopt en in de 55e minuut werd een door Kevin van Elven doorgekopte bal door Joelle Tillemans over geschoten. In de 60e minuut kwam Brandevoort op 2-2 toen een vrije trap door een verdediger van Mifano werd verlengd waardoor Stefan van de Westen kansloos was. 

 

Mifano kwam toch weer snel hierna op voorsprong toen Stefan Schippers in de 62e minuut de bal van de laatste man van Brandevoort af kon nemen en vrij voor de keeper beheerst wist te scoren. Maar de voorsprong was niet van lange duur, in de 63e minuut wist de net ingevallen Luc van Stiphout met een afstandsschot het derde doelpunt van Brandevoort te maken. Wel mooi voor Luc van Stiphout want het was zijn eerste wedstrijd na anderhalf jaar blessureleed. Het leek er 2 minuten later op dat Mifano  weer op voorsprong kon komen toen de ploeg een strafschop kreeg maar de strafschop van Maurice van Hoof werd door de keeper goed gekeerd. 

 

Het laatste kwartier was het minste kwartier van Mifano. Het lukt niet meer om nog dreigend te worden maar omdat ook Brandevoort niet echt aandrong en tevreden leek met de stand eindigde de wedstrijd in

3-3. Gezien het spelbeeld een beetje teleurstellend maar als Mifano zoals de laatste weken blijft voetballen kunnen er nog vele wedstrijden gewonnen worden.