Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano pakt 3 punten en speelt een hele goede wedstrijd tegen RKGSV.

In een hele goede wedstrijd van Mifano kant, pakt Mifano 3 belangrijke punten en scoort het 5 keer tegen RKGSV. De wedstrijd eindigde in 5-0.

 

De eerste kans van de wedstrijd was na 2 minuten voor RKGSV, Mifano doelman Stefan van der Westen kon het schot op de doellijn tegen houden. Daarna was het Mifano die begonnen te voetballen. Na 7 minuten was het Kevin van Elven die de 1-0 op het scorebord zette, nadat Ton van der Linden de bal goed terug legde.

 

Na 15 minuten dacht RKGSV op gelijke hoogte te komen, maar de goal werd wegens buitenspel afgekeurd. De minuten daarna gebeurde er vrij weinig. In de 32 minuten schoot Stefan Schippers de bal hard op goal, zijn schot kon gekeerd worden maar de rebound was voor Rowan Verberne. Hij zette de 2-0 op het scorebord.

 

2-0 was dan ook de tussenstand waarmee beide teams de warme kleedkamer gingen opzoeken.

 

Na rust had Maurice van Hoof meteen de 3-0 op zijn schoenen. In een 1 op 1 situatie met de keeper was hij helaas niet nauwkeurig genoeg in de afronding, hij schoot de bal naast. Na 51 minuten stond dan toch de 3-0 op het scorebord. Het was aanvoerder Paul Donkers die met een corner mee naar voren was gegaan. Na een aantal schoten, kon hij de bal een laatste tik geven en ging de bal over de doellijn.

 

Mifano bleef aanzetten en hierdoor had doelman Stefan van der Westen vrij weinig te doen vandaag. In de 78e minuut was het Kevin van Elven die de bal inspeelde op Stefan Schippers, hij werd ver naar buiten gedrukt maar wist de bal alsnog fantastisch in het dak van het doel te schieten. Zo was er geen vuiltje aan de lucht voor Mifano en stond het 4-0.

 

Een aantal minuten later dacht Stefan weer te scoren. Na een goede voor actie samen met Maurice van Hoof, schoot hij de bal in buitenspel positie binnen en werd de goal afgekeurd.

 

Stefan Schippers liet het hier niet bij zitten en schoot een aantal minuten later een vrije trap helaas op de lat. In de 89e minuut werd zijn goede spel toch beloond met een 2e goal, Ton van der Linden legde de bal goed terug op rand 16 en hierdoor kon Stefan Schippers goed uithalen en scoorde hij een erg mooi doelpunt.

 

Wéér 3 punten voor Mifano en zo word een erg goed reeks voortgezet. Er wordt erg goed gevoetbald door Mifano. En ook erg belangrijk, er worden vele doelpunten gemaakt. Hier werd Mifano vorige seizoenen nog wel is op afgerekend. Zo staat het aantal doelpunten dit seizoen al op 25. Volgende week de uitwedstrijd tegen onze buren uit Brandevoort. Hier de 3 punten pakken en zo met een goed gevoel de winterstop in gaan.