Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano pakt drie punten na 3-4 overwinning op Mariahout

Een wedstrijd met twee verschillende helften zo valt de match tussen Mariahout en Mifano te typeren. Was de eerste helft voor Mariahout, zo kwam de tweede helft op naam van Mifano, dat uiteindelijk met de 3-4 winst ging slepen.

 

Ondanks dat Mifano fel aan de wedstrijd begon was het Mariahout dat de ene na de andere kans creëerde. Toch duurde het bijna 25 minuten voordat de 1-0 voor Mariahout op het scorebord verscheen door een mooie uitgespeelde kans die door Tim Barten werd verzilverd. Een minuut later kwam vanuit een scrimmage de bal voor de voeten van Dennis Veldpaus die middels zijn schot de Mifano-doelman passeerde en de 2-0 aantekende. Mifano bood in de eerste helft nauwelijks tegenstand.

 

Na de thee verscheen er een compleet ander Mifano in het veld. Na twee minuten spelen kwam vanuit een hoekschop de bal voor de voeten van de goed meegekomen Mifano-verdediger Paul Donkers. Zijn poging om de bal over de doellijn te schuiven strandde omdat de bal van de lijn werd gehaald. Een minuut later schoot Maurice van Hoof de bal richting het Mariahout-doel. De bal kwam voor de voeten van de goed opgestelde Rowan Verberne die de bal in het netje deed belanden en hiermee de aansluittreffer maakte, 2-1. Na 51 minuten kwam Mifano andermaal in de aanval. De bal kwam in de voeten van Maurice van Hoof die hem in de uiterste hoek van het Mariahout-doel plaatste en daarmee Mifano op gelijke hoogte bracht. Vier minuten later kreeg Mariahout een goede kans om weer op voorsprong te komen maar de kopbal van de spits belandde naast het Mifano-doel.

 

Na ruim een uur spelen werd na een verdedigingsfout van Mariahout de bal door Mifano-spits Kevin van Elven naar de vrijstaande Maurice van Hoof gespeeld die de bal beheerst langs de keeper van Mariahout schoof en hiermee de 2-3 voorsprong op zijn naam schreef. Na een kleine drie kwartier werd vanuit een mooie vrije trap, genomen door Rowan Verberne, de goed meegekomen laatste man van Mifano, Michiel Janssen, bereikt. Hij verzaakte niet en tekende hiermee de 2-4 aan. Mariahout zette alles op alles om dichterbij te komen. En met resultaat. Ruim tien minuten voor tijd bracht een speler van Mariahout de 3-4 eindstand op het scorebord middels een fantastisch afstandsschot. Beide ploegen kregen nog verschillende kansen maar die brachten geen verdere doelpunten.