Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano pakt belangrijke 3 punten tegen ASV’33.

Op een ijskoude, gure zondagmiddag won Mifano na een hele goede wedstrijd verdiend met 4-1 tegen ASV’33.

 

Al na 5 minuten was de grootste kans voor Mifano, een omhaal van Kevin van Elven ging helaas naast. Mifano was meteen de betere partij en creëerde verschillende kansen. Na een kwartier werd er fantastisch gecombineerd door Mifano, helaas werd de goal afgekeurd wegen buitenspel. 2 minuten later mocht Mifano dan toch juichen, na een voorzet van Maurice van Hoof kon Rowan Verberne de bal in de lange hoek binnen schieten en werd de 1-0 genoteerd.

 

Vlak voor het rustsignaal was het Joel Tillemans die de 2-0 op het scorebord zette. Na een voorzet van Dirk Borst bleef hij 1 op 1 met de keeper koel, en schoot hij de bal binnen.

 

Na rust ging Mifano verder met goed voetballen, 1 minuut na rust was het Stefan Schippers die helaas net niet tot scoren kwam. Na een klein half uur kwam Mifano dan toch op een 3-0 voorsprong. Stefan Schippers gaf een voorzet op Maurice van Hoof die vrij bij de 2e paal de bal kon intikken.

 

Tot de 68e minuut had ASV’33 zich nog niet laten zien. Na een goed schot op de lat, was de rebound eenvoudig binnen te tikken. En zo stond ASV’33 toch op het scorebord, 3-1. Mifano ging door met goed voetballen en kon zo ook nog een 4e goal maken. Stefan Schippers gaf de bal voor, Maurice van Hoof stapte er over heen en zo kon invaller Niels van Hauten de bal binnen schieten. 4-1 was dan ook een terechte uitslag.

 

Mifano heeft vandaag laten zien dat ze ook tegen betere tegenstanders goed kunnen voetballen. Vele kansen werden er gecreëerd, en er werd goed gecombineerd. Vandaag werd er 4x gescoord, en zo word er met veel zelfvertrouwen uitgekeken naar de uitwedstrijd volgende week tegen Mariahout. Dank aan de vele trouwe supporters die in deze kou de heren van Mifano 1 toch kwamen aanmoedigen.