Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano pakt de 3 punten en scoort 5 goals tegen zwak MVC.

In een niet zo’n interessante wedstrijd pakt Mifano de 3 punten tegen MVC. De wedstrijd eindigde in 0-5.

 

 

Vandaag mochten de mannen van Mifano aantreden tegen MVC. De nummer 13 van de ranglijst. Een resultaat moest er vandaag behaald worden, zodat er afscheid genomen kan worden van de onderste plekken.

 

Al na 2 minuten was de eerste kans voor MVC, de voorzet werd voorlangs geschoten en was uiteindelijk ongevaarlijk. Hierna was Mifano heer en meester, en heeft MVC nauwelijks kansen gecreëerd. Na 7 minuten verzuimde Maurice van Hoof Mifano op een voorsprong te zetten, hij schoot de bal na een goede actie van Joel Tillemans naast.

 

Na 12 minuten kwam Mifano dan toch op voorsprong. Een goed afstandsschot van Stefan Schippers betekende de 0-1. Mifano bleef aanzetten en na 33 minuten resulteerde dit ook in een 2e goal. Een corner van Maurice van Hoof werd onhoudbaar binnen gekopt door Gijs van de Wurf, 0-2. Dit was ook de ruststand.

 

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, Mifano was veel aan de bal en MVC kon niets tot weinig creëren. Af en toe werden er wat flinke overtredingen gemaakt, maar ook zo was Mifano niet af te stoppen. Na 55 minuten kon Stefan Schippers helaas het net niet vinden, zijn inzet belandde op de paal. Na 77 minuten was het Kevin van Elven die de 0-3 hard binnen knalde na een voorzet van Dirk Borst. 1 minuut later was het wederom Kevin van Elven die een goal maakte. Na een goede voorzet van Joel Tillemans schoot Kevin de bal snoeihard binnen en stond het 0-4.

 

Het slot akkoord was voor de aanvoerder van Mifano. Na een voorzet van Thijs van der Schoot, schoot Dirk Borst de bal bekeken over de keeper heen en zo stond de 0-5 op het scorebord.

Een goede wedstrijd van Mifano en het doelsaldo weer wat opgekrikt. Volgende week komt ASV’33 op bezoek, deze lijn doortrekken zodat ook volgende week de 3 punten binnen gehaald kunnen worden.