Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Eli - Mifano 2-1.

Verlies voor Mifano in uitwedstrijd tegen RKVV ELI.

 

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag moest Mifano na 2 prachtige goals van Eli, helaas de 3 punten in Lieshout laten. De wedstrijd eindigde in 2-1.

 

Na het verlies vorige week tegen Bruheze waren de jongens er op gebrand om vandaag de 3 punten mee te nemen uit Lieshout. Mifano begon dan ook erg fel aan de wedstrijd. Mifano was in het begin meteen de bovenliggende partij, en creëerde via Rowan Verberne en Bas van Sinten vele kansen. Helaas was de afronding elke keer nét niet goed genoeg. Na zo’n 25 minuten kwam Eli beter in de wedstrijd, en gingen ook zij kansen creëren. Ook hier stond het vizier niet scherp genoeg, waardoor de 0-0 stand op het scorebord bleef staan.

 

Na 43 minuten spelen kwam Mifano niet onverdiend op een 0-1 voorsprong. Vanaf de linkerkant was het Rowan Verberne die met een mooie voorzet Mayco Verrijdt wist te bereiken. Deze schoot de bal hard en laag in de verre hoek. 0-1 was dan ook de tussenstand waarmee beide teams de kleedkamer op gingen zoeken.

 

Na rust was er nog steeds meer balbezit voor Mifano en zag het er naar uit dat de score uitgebreid zou worden. Na 60 minuten spelen stond Mayco Verrijdt 1 op 1 met de keeper, maar faalde hij in de afronding. Na 62 minuten spelen kreeg de spits van Eli, Geert Minten op zo’n 25 meter de ruimte om uit te halen, en dit deed hij dan ook prachtig. Met een hard schot in de kruising, liet hij keeper Stefan van der Westen kansloos. Zo stond er toch ineens de 1-1 op het scorebord.

 

Mifano was de betere partij en bleef dus ook kans op kans creëren. Met nog zo’n 20 minuten op de klok kreeg Stefan Schippers 2 hele grote kansen. Helaas voor hem was de afronding niet goed genoeg, en stond de goed keepende keeper van Eli meerdere malen in de weg. Het leek er op dat Mifano nog wel een goal zou maken, maar zij hadden niet gerekend op de snelle nummer 11 van Eli. Invaller Jordy van den Eijnden begon een individuele actie op eigen helft en trok deze door tot de 16 meter, waar ook hij keeper Stefan van der Westen kansloos liet met een heel mooi schot. Zo stond 5 minuten voor tijd tegen de verhoudingen in de 2-1 op het scorebord.

 

Mifano probeerde nog van alles te forceren, maar helaas werd het net niet meer gevonden. Een onverdiende nederlaag vandaag, maar als je zelf de kansen niet maakt dan doet de tegenstander het. En dit laatste was helaas vandaag het geval.

 

Volgende week de thuiswedstrijd tegen RKPVV. Hier moeten na 2 verliespartijen toch weer de 3 punten gepakt worden, wil Mifano mee blijven draaien met de overige teams.