Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano - Liessel 0-2

Liessel heeft het kampioenschap behaald door een 0-2 overwinning tegen Mifano. Het seizoen van Mifano lijkt hiermee als een nachtkaars uit te gaan. Alleen bij hele gunstige uitslagen van de inhaalwedstrijden aanstaande donderdag kan Mifano nog de periodetitel van de tweede periode halen.

  

Vanwege bijzondere en onverwachte omstandigheden is er deze week geen uitgebreid verslag van de wedstrijd van Mifano 1. De verslaggever van dienst moest namelijk na een uur onverwacht de taak van scheidsrechter overnemen omdat deze niet meer verder kon. Vandaar een korte terugblik.

 

Liessel kwam al na 5 minuten op voorsprong toen de bal na een corner in het strafschopgebied van Mifano bleef hangen en de bal van dichtbij kon worden ingeschoten. Hierna ging de wedstrijd redelijk gelijkmatig op, waarbij Mifano zeker niet de mindere was. Mifano heeft echter al weken het oude probleem dat de ploeg heel moeilijk tot scoren komt, daarnaast werden er dit keer ook niet veel kansen gecreëerd. 

 

Het eerste kwartier van de tweede helft was Mifano zelfs de bovenliggende partij. Liessel werd onder druk gezet en het spel speelde zich grotendeels af op de helft van Liessel. Na een kwartier bleek dat de scheidsrechter wegens een blessure niet verder kon, en na kort overleg met Liessel werd besloten dat het laatste half uur zou worden geleid door Frank van de Vijfeijken. En het mag gezegd, Frank heeft dit uitstekend gedaan.

 

Na 70 minuten kwam de wedstrijd weer meer in evenwicht en werd Liessel weer wat sterker. Dat leidde tot een heel mooi doelpunt in de 75e minuut. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en kon al wat Liessel was juichen om het behaalde kampioenschap. Dik verdiend voor een goede en leuke ploeg.