Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano kopje onder tegen ONDO

Mifano is er niet in geslaagd om de titel te behalen in de 2e periode, doordat met 0-1 verloren werd van ONDO, door een doelpunt in de tweede helft van ONDO spits Bart Loomans.

 

Vooral in de 1e helft was de thuisploeg zeker niet de mindere. Een sterk spelend Mifano kreeg diverse kansen om de score te openen. Na 15 minuten spelen was de eerste grote kans voor Rowan Verberne. Zijn schot op doel ging helaas naast. Direct hierna een goede kans voor Dirk Borst, ook zijn schot belande naast de doelpaal. Twee minuten later kreeg vanuit een kopduel Stefan Schippers de bal in de voeten, zijn schot ging helaas over. In de 24e minuut ging een schot, vanuit een vrije trap ter hoogte van de 16 meter, genomen door Dirk Borst, rakelings over de rechter kruising. In de 34e minuut werd een lange bal door Mark Sweegers in de voeten gespeeld van Maurice van Hoof, die zich vrij draaide en de bal richting ONDO doel kegelde. De keeper wist deze ternauwernood te stoppen. Langzaam werd het spel van ONDO wat beter en zakte Mifano wat in. In de 42e minuut werd vanuit ONDO over rechts een mooie aanval opgezet. Het schot op Mifano doel werd middels een mooie beweging gered door keeper Stefan van der Westen. Bij de hierop volgende ONDO hoekschop dwarrelde de bal voor het Mifano doel over de achterlijn.

 

In de 2e helft was het ONDO welke op voorsprong kwam in de 58e minuut. Van een fout die begon op het middenveld en met een misverstand in de verdediging van Mifano wist ONDO spits Bart Loomans te profiteren. Hij verraste de Mifano keeper en zette hiermee de 0-1 op het scorebord. In de 65e minuut werd vanuit een ONDO aanval de bal tweemaal flink richting het Mifano doel geschoten. Middels twee mooie reddingen van Mifano doelman werd het doel verdedigd. Naar mate de wedstrijd vorderde werd ONDO steeds sterker. Ondanks een slotoffensief van Mifano met diverse pogingen op doel van Toby van den Wittenboer, Maurice van Hoof, Dirk Borst, en Rowan Verberne lukte het Mifano niet de gelijkmaker te maken.

 

Op het behalen van de 2e periode titel heeft Mifano nog een zeer kleine kans. Hierbij zijn ze afhankelijk van de twee inhaal wedstrijden op 10 mei, tussen RKMSV-ONDO en SJVV-RKSVO. Volgende week wacht de wedstrijd tegen Liessel die bij een overwinning het kampioenschap binnenhaalt.