Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano - Neerkandia 0-0

Evenals donderdag is het Mifano niet gelukt om de wedstrijd tegen Neerkandia te winnen, Vandaag bleef de ploeg op 0-0 steken. Het gelijkspel werd door Neerkandia ervaren als een winstpunt, terwijl Mifano het gevoel had 2 punten verloren te hebben.

 

In de 9e minuut werd Mifano voor de eerste keer gevaarlijk. Stefan Schippers passeerde 2 verdedigers en legde de bal prima terug op Maurice van Hoof die over schoot. Even later was er een gevaarlijke voorzet van Rowan Verberne die door de keeper van Neerkandia onschadelijk werd gemaakt. In de 29e minuut was er weer een goeie actie van Stefan Schippers maar zijn schot ging langs. In de 30e minuut was de grootste kans voor Mifano in de eerste helft. De bal kwam na een lange voorzet bij Jan Verberne die van dichtbij hoog over schoot. Neerkandia werd één keer gevaarlijk in de eerste helft na 39 minuten. Na balverlies van Mifano kreeg de spits een vrije kans maar het schot ging voorlangs.

 

Mifano begon voortvarend aan de tweede helft. Direct na rust was er een snoeihard afstandsschot van Mark Sweegers dat op de lat spatte. Het spel speelde zich steeds meer af op de helft van Neerkandia. In de 62e minuut kon Coen Verkoeijen doorbreken op rechts maar zijn voorzet kwam niet voorbij de keeper. In de 73e minuut was er weer een mooi afstandsschot van Mark Sweegers maar dit keer redde de keeper. Even later schoot Stefan Schippers in kansrijke positie over.

 

Neerkandia werd in de tweede helft 2 keer gevaarlijk, beide keren na te korte terugspeelballen op Stefan van de Westen, maar de doelman wist beide keren door goed en snel uitkomen een doelpunt te voorkomen. In de 83e minuut leek Mifano dan toch nog op 1-0 te komen via een rake kopbal van Mark Sweegers maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Het was daarna aan de keeper van Neerkandia te danken dat de ploeg in de laatste 5 minuten geen doelpunt tegen kreeg. Deze keeper, Fabian Scholten, had twee geweldige reddingen in huis na 2 goeie schoten richting kruising van Rowan Verberne en van Maurice van Hoof.

 

Zo bleef het bij een teleurstellend gelijkspel. Volgende week speelt Mifano de uiterst belangrijke inhaalwedstrijd tegen ONDO. Bij winst is Mifano periodekampioen van de tweede periode en mag Mifano meedoen met de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.