Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Neerkandia - Mifano 1-1

Op een tropisch aanvoelende zomeravond, is het Mifano niet gelukt om een belangrijke wedstrijd in het kader van de 2e periodetitel tegen Neerkandia te winnen. Beide teams bleven op 1-1 steken na doelpunten van Joep Lemmens en Mifano speler Rowan Verberne.

 

In de eerste helft was er sprake van zeer matig voetbal van beide teams. Mifano had geen antwoord op het spel van Neerkandia wat hoofdzakelijk neer kwam op enkel lange en hoge ballen richting het doel van Mifano. De eerste echte kans was toch voor Neerkandia in de 10e minuut. Een schot op doel werd met een fraaie redding van goalie Stefan van der Westen gepareerd. In de 35e minuut was het raak voor Neerkandia. Het was Joep Lemmen die de bal aangespeeld kreeg in de zestien meter, zich wegdraaide en bal in de uiterste hoek plaatste, waarmee de 1-0 werd aangetekend.

 

In de tweede helft stond er een ander en feller spelend Mifano op het veld, waar Neerkandia nauwelijks grip op kreeg. In de 8e minuut nam Coen Verkoeijen een goede vrije trap, vanaf 20 meter, met een schot direct op doel. Neerkandia keeper stond echter op de juiste plaats. Tien minuten later werd door de goed ingevallen Joel Tillemans een aanval opgezet. Zijn voorzet belande in de voeten van Maurice van Hoof die gelijk de bal richting Neerkandia doel schoot. Deze bal ketste af en kwam terug bij van Hoof in zijn voeten die de bal direct teruglegde op Rowan Verberne. Met een geweldig schot tekende Rowan Verberne de gelijkmaker aan. Snel hierna werd vanuit een hoekschop de bal door Mifano speler Gijs van der Wurf rakelings over het doel gekopt. Neerkandia kreeg nog een goede kans, maar het schot op doel werd door Stefan van der Westen uitstekend met de voeten uit het doel van Mifano gewerkt. In de 38e minuut kreeg Mifano op twintig meter afstand van het doel een vrije trap. Neerkandia keeper kon de bal na een goede trap van Rowan Verberne in eerste instantie niet stoppen. Thijs van der Schoot kwam net te laat om te scoren. Mifano kreeg nog diverse kansen, echter het mocht niet leiden tot de overwinning.

A.s. zondag spelen beide teams weer tegen elkaar, maar dan in Mierlo.