Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

RKSVO - Mifano 1-0

Op een zonovergoten sportpark van RKSVO heeft Mifano de eerste nederlaag geleden na de winterstop. Door een doelpunt in de 70e minuut van Ruud van de Boom werd de 1-0 overwinning door RKSVO binnengehaald.

 

Ondanks dat de eerste kans voor Mifano was, kon het zeer matig voetballende Mifano geen lans breken bij RKSVO. De meeste kansen waren voor RKSVO. In de 33e minuut kreeg RKSVO haar eerste beste kans. Een schot op doel door Daan Janssen ketste terug van de paal. Voor Mifano ontstond de eerste echte kans in de 42e minuut. Een in de diepte gespeelde bal kwam bij Rowan Verberne die deze gelijk voorzette richting de vrijstaande Stefan Schippers, die de bal direct richting RKSVO doel dirigeerde. De keeper wist de bal ternauwernood met de voeten te keren.

 

In de 2e helft werd het spel van Mifano niet beter en kreeg RKSVO de overhand. De eerste kans was ook nu weer voor Mifano. In de 54e minuut kwam de bal vanuit een hoekschop voor de voeten van Mifano speler Dirk Borst die deze direct op zijn slof nam. De bal belandde echter naast het doel. In de 70e minuut werd de geheel vrijstaande RKSVO speler, Ruud van de Boom, aangespeeld. Hij wist de bal naast de Mifano keeper te krijgen en tekende hiermee de 1-0 aan. RKSVO kreeg nog diverse goede kansen om de score uit te breiden. Geen van deze werden echter benut.

 

Al met al een matige partij van Mifano met RKSVO als terechte winnaar.