Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

SVSH - Mifano 2-3

Mifano heeft de uitwedstrijd tegen SVSH verdiend maar wel moeizaam  met 2-3 gewonnen. Het was voor Mifano een moeilijke wedstrijd. Dat lag niet zozeer aan tegenstander SVSH maar meer aan het zeer slechte veld, waarop het nauwelijks mogelijk was een fatsoenlijke aanval te brengen.

 

Het was vandaag al direct duidelijk dat het veld een grote rol zou spelen. De bal stuiterde alle kanten op en snel en direct spel over de grond was nauwelijks mogelijk. Toch kwam Mifano al snel op een 0-2 voorsprong. In de 13e minuut kwam de bal via de rechterkant bij Gijs van de Wurf die de keeper wist te passeren. Een minuut later was al 0-2 via een prachtig doelpunt van Maurice van Hoof. Vanuit een moeilijke hoek leek het onmogelijk de keeper te passeren maar Maurice van Hoof had een prachtige lob in petto, een technisch knappe actie. Hiermee zijn de hoogtepunten uit de eerste helft ook meteen genoemd, beide ploegen konden geen kansen meer creëren.

 

In de tweede helft kwam SVSH snel op 1-2. Na een hoge vrije trap bleef kwam de bal na wat gekluts voor de voeten van een SVSH speler die van dichtbij scoorde. In de 58e scoorde Mifano 1-3, een hoge strakke vrije trap van Dirk Borst werd door Coen Verkoeijen  in de uiterste hoek gekopt. Twee minuten later was het echter alweer 2-3 toen een voorzet van links hard werd ingeschoten. De namen van der doelpuntenmakers van SVSH zijn niet bekend omdat er niemand van SVSH in de bestuurskamer aanwezig was en er geen opstellingen bekend werden gemaakt.

 

Mifano leek nog een lastig laatste half uur in te gaan maar met name verdediger Michiel Jansen speelde een prima partij en haalde alles weg wat in zijn buurt kwam. Beide ploegen werden nog één keer gevaarlijk.  In de 82e minuut kwam de bal via Joelle Tillemans bij Maurice van Hoof die over schoot. In de 86e minuut werd een gevaarlijke vrije trap van SVSH door Stephan van de Westen uit doel geranseld. Het was toch een bevrijding toen de scheidsrechter voor het einde floot en Mifano wederom drie punten bij kon schrijven.