Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano - SV Brandevoort 2-0

Mifano heeft zonder zelf groots te spelen toch eenvoudig gewonnen van buurtgenoot SV Brandevoort. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 2-0 voor de Mierlonaren.

 

Toch was het eerste wapenfeit voor de gasten, na 45 seconden beoordeelde de verdediging van Mifano een lange bal verkeerd waardoor plots Brandevoort spits Bart Verstijnen voor Mifano doelman Stefan van der Westen verscheen. De spits schrok van deze mogelijkheid en zag zijn bal over de achterlijn belanden. Hierna was het de beurt aan Mifano. Tot tweemaal toe bediende jeugdspeler Bram Ernest zijn ploeggenoot Rowan Verberne. Beide keren was de linkerspits ongelukkig in de afwerking. Enkele minuten voor de pauze kreeg Brandevoort zijn tweede kans. Een prima voorzet van Soufyan Oulaidi bereikte het hoofd van Bart Verstijnen, zijn kopbal ging echter voorbij de verkeerde kant van de paal voor de gasten.

Na de thee duurde het tot de 62e minuut alvorens een gevaarlijk moment te vermelden was, dit was ook gelijk het openingsdoelpunt van Mifano. Maurice van Hoof werd onreglementair onderuit gehaald binnen de 16 meter. De toegekende penalty werd door dezelfde van Hoof onberispelijk in de  rechterbenedenhoek geschoten.
De laatste 20 minuten speelden zich voornamelijk af op het middenveld waarbij Mifano de bovenliggende ploeg bleef. Enkele minuten voor tijd kreeg de bezoekende ploeg een schietkans via Mohammed Massaad, zijn schot ging echter over het Mifanodoel.
Mifano deed in de laatste minuut nog een duit in het zakje door een prachtig doelpunt op het scorebord te zetten. Een prima vrije trap van Rowan Verberne bereikte Coen Verkoeijen welke de bal knap achter de Brandevoortse doelman prikte. Door deze zege blijven de Mierlonaren enigszins in het spoor van koploper Liessel. Donderdagavond speelt Mifano een uitwedstrijd tegen SVSH in Someren-Heide, aanvang van deze wedstrijd is 18.30 uur.