Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Gelijkspel in uitwedstrijd tegen RKMSV in Meijel

Op een zonovergoten sportpark van RKMSV heeft Mifano een punt behaald, 1-1. Mifano schoot uit de startblokken wat na 4 minuten de openingstreffer tot gevolg had.

 

Een prima actie en pass van jan Verberne bereikte de diepgaande Thomas Aarts welke de bal op een prachtige wijze achter de Meijelse doelman schoot. RKMSV was volledig van streek en Mifano domineerde de wedstrijd. In de elfd minuut kwam Bram Ernest, speler van Mifano O19 in scoringspositie na een prachtige steekpass van Dirk Borst. De inzet van de Mifano speler was echter te slap om de doelman te verrassen.


Mifano bleef het betere van het spel houden en leek op 0-2 te komen. Een goede individuele actie van Joel Tillemans bereikte de geheel vrijstaande Rowan Verberne welke de bal in het lege doel kon schuiven. De scheidsrechter wees resoluut naar de middenstip maar kwam, geheel ten onrechte, terug op zijn beslissing na aandringen van zijn assistent scheidsrechter. Enkele minuten later legde Maurice van Hoof de bal prima breed op Dirk Borst, zijn schot ging echter over de kruising. Net voor de pauze kreeg de thuisploeg zijn eerste grote kans. De Meijelse spits Sem Nijssen speelde zich knap vrij maar zijn schot belandde op de buitenkant van de paal.

 

 

De tweede helft was van Mifano zijde iets minder en RKMSV had dan ook veelvuldig balbezit. Dit leidde in het eerste kwartier tot enkele kansen voor de thuisploeg. Zo zag Sem Nijssen zijn prima schot op een geweldige manier onschadelijk gemaakt worden door Stefan van der Westen. Enkele minuten later kreeg Max van Horen van de thuisploeg de uitgelezen mogelijkheid de gelijkmaker op het scorebord te zetten, vrij voor het Mifano doel schoot hij de bal echter tegen de kruising. Toch kwam de verdiende gelijkmaker op het scorebord. Een verre ingooi werd verlengd door Sem Nijssen waarna Ad Snijders de gelijkmaker binnen kon koppen. In de resterende tijd bleef RKMSV de bovenliggende partij zonder tot echte kansen te komen. Mifano kwam sporadisch voor het Meijelse doel waardoor de wedstrijd uiteindelijk in een terechte 1-1 eindigde.