Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano - SJVV 1-0

Mifano is de tweede competitiehelft uitstekend begonnen. De thuiswedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst, SJVV, werd door Mifano met 1-0 gewonnen. Een doelpunt in de tweede helft van Maurice van Hoof bleek uiteindelijk goed voor de 3 punten.

 

In de eerste helft waren beide ploegen aanvankelijk aan elkaar gewaagd. Het duurde tot de 20e minuut voordat het eerste gevaarlijke moment ontstond. Een gevaarlijk schot van circa 20 meter werd door doelman Stefan van de Westen net voldoende van richting veranderd waardoor de bal via de paal langs ging. SJVV werd gaandeweg de wat dreigender ploeg maar echte grote kansen ontstonden er niet. Ook Mifano werd twee keer gevaarlijk, maar zowel Kevin Verberne als Maurice van Hoof hadden iets te lang tijd nodig waardoor de verdediging van SJVV nog tussenbeide kon komen.

 

In de tweede helft was Mifano iets beter. De wedstrijd speelde zich steeds meer af op de helft van SJVV. In de 60e minuut leidde dat tot het uiteindelijk enige en beslissende doelpunt van de wedstrijd. Een goede voorzet van Coen Verkoeijen werd door Maurice van Hoof onhoudbaar binnen gekopt. In de 80e minuut kwam Mifano heel dicht bij een tweede doelpunt via een kopbal van Coen Verkoeijen en direct daarna een schot van Rowan Verberne maar de keeper van SJVV wist goed te redden.

 

Mifano leek de 1-0 voorsprong redelijk gemakkelijk vast te kunnen houden maar de scheidsrechter liet maar liefst 12 minuten langer doorgaan. En dat waren de spannendste minuten van de wedstrijd. SJVV drong steeds sterker aan en in de 91e minuut was er een prima redding van Stefan van de Westen na een gevaarlijke kopbal. SJVV wist in de 95e minuut zelfs te scoren maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Mifano kreeg in de tegenaanval ook nog een grote kans maar deze werd niet benut. Het bleef zo 1-0, en de overwinning was uiteindelijk ook wel verdiend. 

 

Rest nog de complimenten aan twee jeugspelers van JO 19. Michiel Janssen en Bram Ernest speelden beiden een volledige wedstrijd mee en deden dat uitstekend. Goed gedaan jongens.