Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Prima overwinning in Asten-Heusden.

Mifano heeft een mooie en verdiende overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen ONDO. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 1-3 in het voordeel van de roodwitten uit Mierlo.

 

Mifano speelde vanaf het beginsignaal met de druk naar voren wat gelijk tot een aantal mogelijkheden leidde. In de vierde minuut legde Rowan Verberne de bal strak voor het doel waar Stefan Schippers een teenlengte tekort kwam. In de dertiende minuut volgde een prima Mifano-aanval waarbij de afgeslagen bal voor de voeten belandde van Toby van den Wittenboer. Zijn snoeiharde schot schampte de verkeerde kant van de paal. In de 22e minuut werd de volgende prima aanval van Mifano genoteerd. De mee opgekomen Mayco Verrijdt stormde alleen op het ONDO-doel af waarbij hij de bal echter net te ver vooruit speelde waardoor de ONDO-doelman redding kon brengen. Enkele minuten later kwamen de gasten dan toch op voorsprong. Een aanval over vijf schijven werd op een sublieme manier afgerond door Maurice van Hoof die de prima afgelegde bal van Rowan Verberne achter de ONDO-doelman kon plaatsen. Enkele minuten later leek Mifano even van slag waardoor ONDO twee mogelijkheden kreeg om de stand weer gelijk te trekken. Beide keren echter faalde aanvoerder Rudi Nijssen voor het Mifano doel.

 

Na rust was de eerste kans voor ONDO, de linkerspits lobde de bal echter net over het Mifano-doel. Hierna was het een kwartier lang Mifano wat veruit de bovenliggende partij was. Een mooie aanval van Mifano leidde de 0-2 in: Stefan Schippers benutte de mogelijkheid prima door de bal koelbloedig achter de ONDO-doelman te plaatsen. Eén minuut later was de stand al naar 0-3 getild. Een afstandsschot van 25 meter door Maurice van Hoof verdween achter de verraste doelman van ONDO. In de 65e minuut moest Mifano-doelman Stefan van der Westen handelend optreden na een uitbraak van de thuisploeg. Na 75 minuten kwam ONDO toch dichterbij doordat Bart Janssen de bal uit een hoekschop in het Mifano-doel kopte. Mifano kreeg de laatste kans van de wedstrijd in de 85e minuut. Invaller Jelle Kniepstra kon alleen op het ONDO-doel afstormen maar hij faalde oog in oog met de ONDO-doelman.

 

Door deze mooie overwinning hebben de Mierlonaren nu zeven punten uit drie wedstrijden, een mooi perspectief voor de komende wedstrijden. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen SVSH, de ploeg die na drie wedstrijden nog steeds op nul punten staat. We zijn als Mifano gewaarschuwd voor onderschatting!