Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano - RKSVO 3-2

Mifano heeft de opening van de tribune extra glans gegeven door de thuiswedstrijd tegen RKSVO met 3-2 te winnen. Een dikverdiende overwinning maar wat heeft Mifano het zichzelf moeilijk gemaakt. Legio kansen werden om zeep geholpen waardoor het tot het einde van de wedstrijd spannend bleef.

 

Mifano kwam al in de 3e minuut op voorsprong toen een vrije trap van Rowan Verberne door Coen Verkoeijen werd binnengekopt. In de 20e minuut werd het bijna 2-0 maar een voorzet van Dirk Borst ging via een eigen speler van RKSVO tegen en de onderkant van de  lat net niet over de lijn. Even later gaf Jan Verberne de bal goed voor naar zijn broer Rowan maar diens schot ging rakelings over. In de 27e minuut werd het totaal onverwacht 1-1 toen Chesron Geurts plotseling vrije doorgang kreeg en beheerst scoorde. Stefan Schippers kreeg hierna 2 goeie kansen maar het lukte hem niet de bal binnen de palen te schieten. En vlak voor rust was er wederom een goeie voorzet van Jan Verberne maar ook die bal ging er niet in. Zo was de ruststand 1-1 in plaats van 3-1 of 4-1.

 

Ook in de tweede helft was Mifano veruit de betere ploeg. In de 50e minuut knalde Maikel van de Westen twee keer hard en goed op doel maar keeper en paal stonden een doelpunt in de weg. Mifano bleef het doel zoeken maar het was weer Chesron Geurts die in de 57e minuut via een tegenaanval scoorde en de stand tegen de verhouding op 1-2 bracht.

 

Mifano ging niet bij de pakken neerzitten maar bleef volop de aanval zoeken. In de 62e minuut was Rowan Verberne dicht bij een doelpunt maar zijn schot ging via de lat over. In de 66e minuut werd het dan toch 2-2. Een vrije trap van Rowan Verberne werd ingekopt door Mark Sweegers, de keeper kon die bal nog redden maar Coen Verkoeijen stond op de goeie plek om de terugspringende bal binnen te tikken.

 

Mifano bleef doorgaan met aanvallen en in de 67e minuut was er een kans voor Stefan Schippers maar die schoot over. In de 80e minuut ging een schot van Maurice van Hoof via een been van een verdediger net over. In de 84e minuut viel dan toch nog de terechte en luid bejubelde 3-2. Via Mark Sweegers kwam de bal bij Maurice van Hoof en die schoot de bal in de rechterbenedenhoek. In de laatste minuut was er nog een geweldige lob van Dirk Borst maar ook nu kwam de bal op de lat. De overwinning was binnen en deze kon met een extra lach op ieders gezicht gevierd worden.