Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

FC ODA - Mifano 1-1

Gelijkspel bij FC ODA - Mifano

In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft Mifano tegen FC ODA een gelijkspel behaald. Met 1-1 op het scorebord hielden beide ploegen elkaar in balans.

 

Beide ploegen waren gewaagd aan elkaar. Echter in de 29e minuut zette Mifano een mooie aanval op. Mifano speler Dirk Borst bracht de bal in het strafschopgebied van FC ODA en met een fantastische omhaal van Maurice van Hoof werd de 0-1 aangetekend. De vreugde was niet van al te lange duur. Twee minuten later zette FC ODA de  Mifano verdediging op het verkeerde been. Roberto Leyba schoot de bal in de uiterste hoek en tekende hiermee de gelijkmaker aan.

 

In de 2e helft was de eerste goede kans voor FC ODA. Echter met een katachtige beweging wist Mifano doelman Stefan van der Westen zijn doel schoon te houden. In de 65e minuut was het andermaal de doelman van Mifano die een kans van FC ODA teniet deed. In de 79e minuut zette Mifano een mooie aanval op. Uiteindelijk belandde de bal bij Rowan Verberne. Zijn schot op doel wist FC ODA doelman te keren.