Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano 1

Mifano - ODA 3-1

Mifano heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen ODA uit Weert. Met uitzondering van de eerste 10 minuten na rust was Mifano de gehele wedstrijd de betere ploeg. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-1 overwinning waar niks op af te dingen valt.

Lees meer: Mifano - ODA 3-1

Mifano - SJVV 1-0

Mifano is de tweede competitiehelft uitstekend begonnen. De thuiswedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst, SJVV, werd door Mifano met 1-0 gewonnen. Een doelpunt in de tweede helft van Maurice van Hoof bleek uiteindelijk goed voor de 3 punten.

 

Lees meer: Mifano - SJVV 1-0

Brandevoort - Mifano 0-2

Mifano heeft de uitwedstrijd tegen Brandevoort met 0-2 gewonnen en is daardoor een paar plekken op de ranglijst gestegen. Mifano staat nu op een gedeelde tweede plaats op 4 punten afstand van koploper Liessel.

Lees meer: Brandevoort - Mifano 0-2

Mifano moet winst aan Liessel laten.

Mifano is er niet in geslaagd om zich te revancheren voor de nederlaag afgelopen week. In en tegen Liessel werd terecht met 3-1 verloren.

Lees meer: Mifano moet winst aan Liessel laten.

Prima overwinning in Asten-Heusden.

Mifano heeft een mooie en verdiende overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen ONDO. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 1-3 in het voordeel van de roodwitten uit Mierlo.

Lees meer: Prima overwinning in Asten-Heusden.