Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Verplicht Spelregelbewijs voor junioren met geboortejaar 2001

Voor aanvang van het seizoen 2018 /2019 moeten de junioren geboren in het jaar 2001 verplicht het spelregelbewijs halen. De invoering van het spelregelbewijs is één van de maatregelen uit het actieplan “Tegen geweld, voor sportiviteit”.

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Alle leden die in 2001 geboren zijn hebben bericht gehad en een activatiecode ontvangen om dit spelregelbewijs te gaan halen.

Voor de KNVB én dus ook Mifano is deze maatregel een serieuze zaak.
Indien het spelregelbewijs niet tijdig gehaald wordt dan mag je NIET voetballen.
Op de website voetbalmasterz.nl  en met je activatiecode vinden jullie alle informatie over het spelregelbewijs, uitleg van de spelregels en een groot aantal leuke oefentoetsen per spelsituatie. Iedereen kan hier gaan oefenen. Ga dit doen want voor dat je het weet begint het nieuwe seizoen weer en moeten de spelers en speelsters geboren in het jaar 2001 het KNVB spelregelbewijs gehaald hebben.

Zijn er nog vragen of ben je de brief met inloggegevens verloren dan kun je contact opnemen met 
Hans van de Kimmenade.
 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.