Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano test Talento uit

Mifano is altijd bezig met ontwikkelingen binnen de sport. Zo ook om het voor trainers gemakkelijker te maken om hun team te managen en te begeleiden. Hiervoor zijn we gaan zoeken naar enkele systemen waarmee dit kan en zijn bij Talento uitgekomen.

  

Talento is een online programma voor teamorganisatie en talentontwikkeling, en stelt vv Mifano en haar trainers op een gebruiksvriendelijke manier in staat om de prestaties van de teams en de ontwikkelingen van de spelers inzichtelijk te maken.

 

Talento helpt de trainer bij het voorbereiden van de wedstrijden en trainingen, bij het vastleggen van wedstrijddetails, het maken van een opstelling, absentieregistratie, spelersbeoordelingen, statistieken, etc.

Binnen Mifano testen we dit uit met de teams JO8-1, JO10-1, JO11-1, JO13-3 en de JO13-1 en kijken of het echt bij de club past. De trainers worden hierbij begeleid vanuit de club en gaan samen kijken of dit iets is voor de langere termijn en voor meer teams binnen de club.

 

Dit project wordt begeleid door Gijs Remmers die dit op zich heeft genomen als eindopdracht voor zijn opleiding. Mochten er vragen zijn stel ze gerust aan de trainers of Gijs Remmers.