Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Teampagina JO15-4, Nipte nederlaag

Nipte nederlaag uit bij Mulo, 5-3

 

Onder het genot van een heerlijke zon vandaag uit naar Mulo, zonder Lucas en Teun die op vakantie waren. Het team van Mulo oogde groot en sterk en de opdracht was dan ook om de duels te ontwijken en de bal het werk te laten doen. Lekker kaatsen dus. Dit ging zeker niet onaardig maar echt kansen waren er niet voor Mifano. Mulo probeerde het met schoten, zonder succes. Echter doordat we toch wel onder druk stonden maakte Mulo dan ook de 1-0. Iets later volgde het 2e doelpunt. Victor kreeg nog een goede kans maar hij aarzelde iets te lang waardoor een verdediger er nog tussen kon komen. Maar er kwamen meer kansjes en het was Martijn die zich zelf uitstekend vrij speelde, 3 verdedigers uitspeelde en de bal knap inschoot 2-1, tevens rust. Direct na de pauze moesten we nog even wakker worden en Mulo kreeg een goede kans, gelukkig naast. Hierna speelden wij steeds beter en kregen ook goede kansen en het was Simon die na een goede combinatie de 2-2 maakte. Hierna hielden we Mulo goed onder druk totdat...geheel onnodig gaven we door slordig uitverdedigen Mulo een niet te missen kans, 3-2 en zelfs iets daarna de 4-2. Victor maakte het weer spannend door de 4-3 te maken en daar bleef het namens Mifano bij. In de laatste minuten maakte Mulo ook nog de 5-3. Zeker een goede inzet getoond vandaag en jammer dat we onnodig Mulo hielpen

 

1e nederlaag tegen Bruheze 2-4

 

Vandaag tegen Bruheze, samen met ons en Mulo nog ongeslagen. Omdat Noud geblesseerd was 4 wissels. We begonnen heel goed, binnen een paar minuten een aanval. dit werd een corner, Bruheze kreeg de bal niet goed weg en Simon haalde vanaf 20 meter goed uit en de bal vloog mooi in de kruising, 1-0. Bruhzee kwam wat beter in het spel en het spel golfde op en neer. Zowel kansen voor hun als voor ons. Uiteindelijk maakte Bruheze de 1-1. Omdat wij op beslissende momenten niet  attent en fel genoeg waren kwamen we regelmatig een stap te laat. De 1-2 ontstond omdat we overal op het veld geen duels aangingen en tot 3x maal een bal niet durfden weg te koppen!!! Jammer maar 1-2 was de ruststand. In de 2e helft goede aanvallen maar waar het vorige week allemaal lukte bij diverse spelers ging vandaag helaas voor MIfano de bal er zeker 3x net niet in. Toen Bruheze er een keer doorheen kwam verdedigden we wel heel slordig, hakballetjes!!! in het centrum van de verdediging terwijl we onder druk stonden. Bruheze benutte dit buitenkansje optimaal en de stand was1-3. Iets later maakte zij ook nog de 1-4 uit een counter. Martijn verzachte de pijn door in de laatste minuut de bal beheerst in te tikken. 2-4 eindstand. Conclusie, net als in diverse bekerwedstrijden, veel kansen onbenut, veel te makkelijk doelpunten weggeven. Vandaag had er zeker meer ingezeten. Deze week wel FATSOENLIJK trainen en proberen om volgende week uit bij Mulo de draad weer op te pakken.    

 

Heel veel doelpunten tegen ZSV 9-2

 

In de regen en op het mooie gras waar Maradonna ook zijn kunsten vertoonde vandaag met een volledige groep tegen ZSV. Ook nu weer een iets te rustig begin, misschien nog niet goed wakker, maar de 1e 15 minuten wat kansen onbenut gelaten, achterin niet scherp en de 0-1 lag erin. Gelukkig voor ons herstelde Victor de schade met een uitgespeeld doelpunt 1-1. Vlak daarna kwamen we goed weg toen ZSV  hele goede kansen onbenut liet. Zelf kregen we genoeg kansen maar voorin ontbrak het nog duidelijk aan scherpte in de 1e helft. Het was Daan O. die de spitsen maar een handje hielp door uit een corner netjes te scoren 2-1. In de rust even wat korte uitleg en peptalk en dit hielp. Terwijl het |Mierlose publiek nog massaal in de kantine aan de koffie zat plaatste Kesley vanuit een corner de bal precies op de voet van Stan, die tikte bij de 1e paal netjes de 3-1 binnen. Even later kwam door niet al te best uitverdedigen ZSV nog even terug in de wedstrijd met een doelpunt 3-2., hierna kwam Mifano los. Martijn rondde een aanval goed af 4-2. Direct daarna Daan O die weer uit een corner scoorde 5-2. Hierna kreeg Martijn het op zijn heupen, alles lukte hem in de 2e helft, eerst een mooi afstandsschot, daarna 2x een geplaatst schot in de verre hoek, een echte hattrick dus, helaas kreeg hij de bal niet v.d. scheids,  tussenstand 8-2. Als laatste was het Victor die een mooie solo van hem met een goed schot in de linkerhoek bekroonde met de 9-2. Al met al een zeer terechte uitslag, echter er komen zeer zeker vele sterkere tegenstanders!!

 

 

 

 

Terechte overwinning uit bij Stiphout Vooruit 3-6

 

Zonder Merijn die een dagje weg ging vandaag uit naar Stiphout. Eens kijken hoe we ervoor stonden, het begin verliep een beetje stroef, de 2 grote sterke spitsen van Stiphout maakten het ons knap lastig. Stiphout kwam dan ook op voorsprong. Gelukkig hield Daan met 2 uitstekende reddingen ons in de race. Door te blijven voetballen begonnen we ook kansen te krijgen. Geheel terecht maakten we dan ook de 1-1 via Martijn. Hierna over en weer wat kansen en Stiphout maakte de 2-1. Mifano werd echter sterker en sterker, het was rechtsback Simon die een uitstekende wedstrijd bekroonde met een doelpunt. Goed meegekomen werd hij vrijgespeeld en Simon tikte netjes de 2-2 binnen. Vlak daarna was het Kesley, die ook een uitstekende wedstrijd speelde op mid mid, die een goed opgezette aanval netjes afrondde en de stand was 2-3. Stiphout kon daarna nog eenmaal gevaarlijk worden, die kans benutte zij ook, 3-3. Dit was echter het laatste, daarna was het Mifano wat de klok sloeg, aanval na aanval volgde op het doel van Stiphout en helemaal terecht werd de stand na een goede combinatie 3-4 door Martijn, gevolgd door Jordy die de volgende aanval beheerst afrondde 3-5. Uiteindelijk was het Stan die na een goede pass van Jordy de bal onhoudbaar in de linker beneden hoek schoot, dit was tevens de einduitslag 3-6. Hierna een terecht applaus voor de jongens van al het Mierlose publiek wat was meegereisd deze middag naar Stiphout.

 

 

 

 

As zaterdag gaat het dan beginnen voor de JO15-4. 3 wedstrijden de tijd gehad om een beetje te wennen aan elkaar. Door het spelen van 3 bekerwedstrijden lekker kunnen oefenen met deze 1e jaars C jongens. Ondanks dat we 3x verloren hebben niets aan de hand. Er werd zeker met regelmaat goed gespeeld, ook tegen teams met meerdere 2e jaars en jongens die stukken groter waren. Een paar ongelukkige tegendoelpunten en toch wel erg veel ballen die er net niet in wilden betekend uitschakeling in de beker. Maar morgen naar Stiphout toe. Afgelopen woensdag goed getraind met zijn allen en hopelijk kunnen we die lijn vasthouden.

 

 

 

  MIFANO JO15-4   Seizoen 17-18      
             
  Programma  en  uitslagen       
             
Beker Mifano  - Someren 15-3G 2-4    
Beker NWC  15-5 - Mifano  4-0    
Beker Mifano  - Brandevoort 15-5 2-7    
Comp, Stiphout Vooruit 15-3G - Mifano  3-6    
Comp Mifano  - ZSV 15-3 9-2    
Comp. Mifano  - Bruheze 15-4 2-4    
Comp. Mulo 15-5 - Mifano  5-3    
        Aanvang   Aanwezig/Vertrektijd
28-okt Mifano  - Keldonk-Boerdk15-1G 11:45   (11:00)
4-nov Brandevoort 15-5 - Mifano  13:00   (12:15)
11-nov Mifano  - Mierlo Hout 15-5 11:45   (11:00)
18-nov ASV'33 15-2G - Mifano  12:30   (11:30)
25-nov Mifano  - Brandevoort 15-6 11:45   (11:00)
2-dec Vrij -        
9-dec Mifano  - Mulo 15-5 11:45   (11:00)