Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G Laat zich niet van het veld spelen!

Mifano JO9-2G - Millhezer Boys JO9-1

 

Spraken we vorige week al over vuurwerk van onze jongens en meid, dan had je deze wedstrijd van de kanjers moeten zien. Eigenlijk valt hij niet te beschrijven en had je er gewoon bij moeten zijn! Het "moment van de week" was namelijk de complete wedstrijd.....

 

De tegenstander was vol vertrouwen om ons een poepie te laten ruiken door te zeggen dat ze nog maar 2 keer hoefden te winnen om kampioen te worden, maar dan kennen ze ons nog niet!

 

Mifano was vanaf de eerste minuut fanatiek en zorgde al snel voor de eerste kans. Helaas wist Millheeze als eerste te scoren. En kwamen we met 3-1 achter toen er 2 belangrijke Mifano momenten waren. Het eerst vanuit een corner kwam de bal mooi op het koppie van de Mifano verdediger bij de tweede paal en werd hij diagonaal naar binnen gewerkt. Niet veel later gevolgd door een VAR moment om te bepalen of de gelijkmaker van Mifano ook geteld kon worden. En dat was zo en dus gingen we met gelijke stand de time-out in.

 

In het tweede kwart van de wedstrijd bleef Millheeze zeer fysiek voetballen, maar daar hadden we wel een antwoord op. Zeker toen Mifano een strafshop kreeg op 20 meter van het doel. Deze werd er strak ingewerkt en dus kwamen we op voorsprong. De machine begon te lopen en voordat we het wisten gingen we met 6-3 aan de leiding.

 

Met wat er de afgelopen week in de Champions League gebeurde in gedachten bleven we scherp en wisten we dat we er nog niet waren. Dit zorgde er voor dat we geen kansen weggaven, maar we konden de voorsprong ook niet uitbouwen. Dus een doelpuntloos kwart van de wedstrijd.

 

Even leek het erop dat Mifano het ging laten liggen, door twee snelle goals achter elkaar van Millheeze kwamen ze weer bijna langs zij. Maar we bleven koel, veranderde van tactiek en gingen als een malle over het veld om maar vooral op de helft van de tegenstander te blijven. En met resultaat, we knalde er nog 1 in. Het resultaat was een geweldige wedstrijd met een geweldig resultaat! 7-5 voor JO-92G!