Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G komt langzaam weer op dreef

ZSV JO9-2 - Mifano JO9-2G

 

Op deze koude maar zonnige zaterdagochtend mochten onze sterren na 2 weken rust eindelijk weer aan de gang. Nu tegen het tweede team van ZSV.

 

Aan het spel van Mifano in het eerste kwart van de wedstrijd kon je merken dat er van trainen de afgelopen 2 weken niet veel was gekomen, ze waren nog wat onwennig en moesten op gang komen. ZSV profiteerde hiervan door een knullige openingsgoal. Toch wisten we de schade te beperken tot 2-1.

 

ZSV had een goede spits met hard schot, die door paal of achterhoede alle kanten uit weggewerkt werd waardoor het met de laagstaande zon er bij af en toe lastig was voor onze keeper om te weten waar de bal was. Maar alle ballen bleven eruit en door het harde werken van Mifano kon vlak voor rust de gelijkmaker genoteerd worden.

 

Ook in het derde deel van de wedstrijd bleef de spanning er in. Veel kansen aan beide kanten waardoor de bilspieren van het publiek goed getraind werden. Onbenullige foutjes of paal of lat zorgden voor veel gemiste kansen. Toch wist ZSV er 1 in te krijgen waardoor ze weer aan de leiding gingen.

 

Mifano wilde niet met lege handen naar huis en dus werd in het laatste deel van de wedstrijd alles uit de kast gehaald. Het publiek werd op vuurwerk getrakteerd om het warm te krijgen. En zo wist Mifano er een verdiend gelijkspel uit te persen, het werd 3-3.