Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G Levert zware strijd!

Mifano JO9-2G - SV Brandevoort JO9-2

 

Vandaag moest er in de kou flink gewerkt worden tijdens de wedstrijd. De tegenstanders hadden een goede verdediging waardoor het voor de spitsen moeilijk was om tot scoren te komen. Hoewel onze verdediging ook goed zijn best deed en menig kans wist te stoppen. Konden we toch niet voorkomen dat Brandevoort kon scoren. Met een 0-3 tussenstand gingen we de eerste time-out in.

 

Hoewel Mifano duidelijk als team een beter spel stond te spelen, lukte het helaas niet om de kansen om te zetten in vele doelpunten. Werd eerst de achterstand nog iets groter,  lukte het vanwege het grote doorzettingsvermogen van Mifano om toch de eerste goal te scoren. Dit deel van de wedstrijd eindigde in een 1-4 achterstand.

 

In het derde en laatste deel van de wedstrijd had Mifano duidelijk de overhand. Helaas resulteerde dit niet in een verdiende eindstand. Die werd uiteindelijk 1-6.

 

Hoewel dus verloren, mogen onze spelers wel trots op zichzelf zijn want ze hadden weer een super goede voetbal wedstrijd neergezet met goede spel opbouw. Volgende keer beter!