Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G heeft de teamspirit te pakken!

Stiphout JO9-3 - Mifano JO9-2G

 

De ochtend begon wat chaotisch vandaag. De shirtjes waren vergeten, bij Stiphout was de wijdstrijdcoördinator niet aanwezig. De koffiepot was leeg en de opstelling was nog maar voor de helft klaar. En we hadden een zieke die uiteindelijk niet in staat was om in aktie te komen.

 

Maar gelukkig begon Mifano scherp en goed aan de wedstrijd! Er stond vanaf de eerste seconde een heus team op het veld dat goed rondkeek en overspeelde. Mifano had duidelijk de overhand en creëerde de meeste kansen. Helaas wist Stiphout die ene kans die ze kregen te benutten en kwamen we op achterstand. Maar zoals jullie inmiddels wel weten hebben we vechters waardoor het eerste deel toch in een gelijke stand eindigde 1-1.

 

In het tweede deel van de wedstrijd bleef Mifano goed voetballen en druk zetten. Stiphout had het aan de kwaliteiten van de keeper te danken dat het wat langer duurde voordat Mifano de voorsprong kon pakken.

Door de goede spel tactiek, wissel strategie en het goed luisteren van de spelers zorgde we ervoor dat het tweede deel eindigde in een 2-4 voorsprong voor onze kanjers.

 

De wedstrijd was nog steeds niet in de pocket voor Mifano, en dus moest in het derde en laatste deel iedereen zich goed aan de opdracht houden en ingezet worden op de plekken waar ze het best tot hun recht komen. En dit had resultaat! Mifano wist de voorsprong uit te breiden en liet Stiphout nauwelijks toe aan Mifano zijde. Een mooie winst met 2-6 was de beloning.

 

Gefeliciteerd!