Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G: Speelt een turbulente wedstrijd

Mifano JO9-2G - SJVV JO-9-2G

 

Alsnog een kort verslagje van een spannende wedstrijd van 23 Maart, gezien de vele opmerkingen over het gemis van een verslag.

 

Zonder koffie en koffiedame moesten we de klus zien te klaren. De opstelling was met enorm veel aandacht voorbereid door de ene coach. Maar werd nog voor de wedstrijd begon, in de war geschopt door de andere. Zou het allemaal wel goed komen?

 

Er werd van beide kanten goed gevoetbald wat resulteerde in een 2-1 voorsprong in het eerste kwart.

 

In het tweede kwart bleef Mifano scherp en zette door. Kansen werden benut en dat zorgde ervoor dat de voorsprong groeide naar 6-2.

 

In het derde kwart ging het bijna mis, spelers wisten niet meer waar ze moesten staan. De coaches wisten niet meer hoe de opstelling moest zijn. Kregen wat oneenigheid wat niet alleen voor vuurwerk op het veld zorgde maar ook langs de lijn. Gelukkig hadden we veel publiek en die wisten de spelers en coaches er door heen te trekken. We konden met 7-6 nog net de voorsprong behouden.

 

In het vierde kwart stond er weer een goed team klaar wat wist waar ze moesten staan. Met als resultaat een 9-7 overwinning.