Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G speelt gelijk in zwaar bevochten wedstrijd!

NWC JO9-3G - Mifano JO9-2G

 

Vandaag mochten we in de vroege ochtend en koude op weg naar Asten om te kijken of we onze winstreeks voort konden zetten. De motivatie was er in ieder geval.

 

We speelden weer volgens het vaste recept van 3 keer 13 minuten. 

 

Na de aftrap werd al snel duidelijk dat het vandaag een stevige pot zou gaan worden. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Er waren wederzijds maar weinig kansen om die o zo belangrijke eerste goal te scoren. En als er dan een keer een kans was, hadden we last van een keeper die in het doel stond. Maar ook onze keeper wist de nul te handhaven door een paar goede acties. De tussenstand bleef daarmee 0-0.

 

In het tweede deel van de wedstrijd bleef het gelijk opgaan. De verdediging bleef op zijn hoede en haalde zelfs menig karate trap uit richting de hoge ballen om zo de aanval van NWC te kunnen stoppen. Helaas benutte NWC een kans die ze kregen, waardoor we met 0-1 achter kwamen. Net voor het eindsignaal van dit deel had Mifano nog een mooie kans voor de gelijkmaker, maar helaas ging dat schot naast en bleef het 0-1.

 

Onze toppers waren nog lang niet verslagen en ze bleven er in geloven, zelfs toen ze nog een tegendoelpunt moesten incasseren. Mifano werd nog gemotiveerder en ging net wat feller voetballen. Daardoor kwam er na goed teamwork eindelijk het eerste doelpunt voor Mifano en werd de achterstand verkleind. Mifano bleef doorgaan en geloofde er nog steeds in. Dat werd beloond want de gelijkmaker werd gemaakt. Beide teams bleven druk zetten en voor NWC pakte dat het snelst goed uit. Weer moest Mifano proberen de achterstand in te halen. De spanning langs de lijn liep op, zou het onze kanjers dan gebeuren dat ze de eerste wedstrijd van het seizoen zouden verliezen???? Natuurlijk niet, want Mifano faalt nooit, dus ook vandaag niet. In de laatste minuten van de wedstrijd wist Mifano een corner af te dwingen. En in corners zijn we goed! Dit keer geholpen door de keeper van NWC die de bal inplaats van weg te trappen, strak in zijn eigen doel trapte. We leefden weer want het stond weer gelijk. Mifano bleef drukken, zelfs de achterhoede ging mee druk naar voren zetten om te proberen die overwinning in de wacht te slepen. Helaas eindigde deze aanval net naast het doel waardoor de stand op 3-3 uit kwam.

 

Het was weer een mooie wedstrijd om te zien!