Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G zet winstreeks voort in competitie

MIFANO JO9-2G tegen Gemert JO9-5

 

Vandaag mochten onze jongens en meid na een pauze van een week weer aantreden op het voetbal veld. Ze waren enorm gemotiveerd om vandaag te spelen en de winstreeks voort te zetten. Uit betrouwbare bron hadden we vernomen dat zowel Mifano als Gemert nog ongeslagen waren in de competitie.

 

De wedstrijd werd weer in 3 delen gespeeld vanwege de wissels. Het eerste blok ging goed gelijk op. Er werd flink gevoetbald door beide teams. Mifano had wel de overhand en de meeste goal kansen maar konden helaas niet tot scoren komen. Gemert had meer geluk en scoorde wel 1 keer. Maar Mifano bleef vechten en wist de schade tot 0-1 te beperken.

 

In het tweede blok bleef Mifano goed druk zetten en de zekerheid van onze goede verdediging zorgde ervoor dat we vol vertrouwen bleven. En niet geheel onterecht. Er werd nog beter als een team gespeeld en onze troef "de corner" werd goed benut. De spitsen waren scherp. Daardoor sloten we dit deel van de wedstrijd met 3-1 af.

 

In het derde en laatste deel van de wedstrijd werd meteen na de aftrap alweer gescoord waardoor Gemert mentaal gebroken was. Ze konden nog wel een paar keer richting de goal komen, maar gevaarlijk werden ze niet meer. En dus eindigde ook deze competitie wedstrijd weer in een zege, dit keer met 4-1.

 

Proficiat JO9-2G!