Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2 Wederom gewonnen in erg mooie westrijd

Mifano JO9-2  -   Mierlo-Hout JO9-3

 

Deze week stond om 09.30 de thuiswedstrijd tegen Mierlo-Hout JO9-3 op het programma. En wat een mooie wedstrijd!

 

In de eerste minuten van de wedstrijd bleek al dat dit spannend ging worden. Het ging goed op en er waren al snel een aantal kansen aan beide kanten. In de eerste 10 minuten leidde dit al tot een mooi eerste doelpunt van ons team, maar helaas in eigen doel. Gelukkig liet de gelijkmaker niet lang op zich wachten.

 

Daarna werd de druk door ons team flink opgevoerd en waarschijnlijk ook zo door de tegenstander gevoeld. De drinkpauzes werden steeds langer…. Wat werd er goed gespeeld. Goed samenspel, mooie paasjes en een sterke verdediging zorgde ervoor dat we de rust bereikten met een 4-2 voorsprong.

 

Ook in de 2 helft werd dit voortgezet. Mifano was op dreef en er werden nog 4 doelpunten gescoord. Een aantal mooie reddingen van onze keeper zorgde ervoor dat we er, ondanks een paar schoten op doel door Mierlo Hout, in de 2e helft nog maar 1 tegen kregen.

 

Met een welverdiende 8-3 winst op zak kunnen de jongens en meid van Mifano JO9-2 aan de herfstvakantie beginnen. Gefeliciteerd en op naar de volgende!