Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

In memoriam Jan Kroon

Op 17 juni is Mifano-lid Jan Kroon overleden. Hij is 71 jaar geworden. Jan was getrouwd met Marina en samen hadden zij drie kinderen en vier kleinkinderen.

 

Jan is in 1983 lid geworden van Mifano. Hij begon als leider en daarna was hij vele jaren actief in het jeugdbestuur waarvan een aantal jaren als voorzitter. Hij was altijd bereid mee te denken over verbeteringen op het sportpark en stelde daarvoor ook tijd en materialen beschikbaar.

 

Als zeer goed ingeburgerd lid van Mifano werd Jan gevraagd om lid te worden van de commissie Ereblijken. Dit is een onafhankelijke commissie die het bestuur adviseert inzake het al of niet verlenen van eretitels aan leden en niet-leden. Jan heeft deze commissie tot voor kort voorgezeten.

 

Jan was nog altijd aanwezig op de jaarvergaderingen en kwam af en toe nog eens naar het sportpark om zich globaal op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de club waar hij zoveel voor heeft betekend.

 

In 2009 werd Jan als dank voor al zijn inspanningen voor de club benoemd tot lid van verdienste. Mifano verliest in hem een zeer gewaardeerd lid.

 

Mifano wenst Marina, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Jan wordt gecremeerd op maandag 24 juni om 14.00 uur in het crematorium aan de Somerenseweg 120 in Heeze.