Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Let op zogenaamde jeugdvoetbalscout

Beste ouders, verzorgers van onze jeugdleden,

 

Wellicht heeft u via de media vernomen dat (jeugd)leden van voetbalverenigingen worden benaderd door ‘een medewerker van een voetbalschool’.

 

Kinderen zouden gescout zijn en zouden zich voorafgaand aan deelname aan zijn voetbalschool moeten laten keuren. Zij zouden dit niet aan de KNVB of hun ouders mogen vertellen.

 

Het hele verhaal is een verzinsel van een ziek iemand die op deze manier probeert met kinderen in contact te komen.

 

Als uw kind een bericht ontvangt of op een andere manier wordt benaderd met een dergelijk verzoek, dan vragen we u om dat meteen aan ons te melden via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mifano zal dan aangifte doen bij de politie. Daarnaast is het verstandig dat u dat zelf ook doet. Hoe eerder dit uit de wereld is hoe beter.

 

Voor alle duidelijkheid:

De voetbalschool waar Mifano mee samenwerkt, ‘Total Control’, zal nooit kinderen van Mifano benaderen voor een keuring of iets dergelijks; dat gaat altijd via het bestuur van Mifano. Mocht u twijfelen en/of hierover vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Laten we hopen dat dit ziekelijke gedrag snel ophoudt.

 

Namens het bestuur van Mifano,

 

Peter van Hoek,

jeugdvoorzitter