Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Onderscheidingen september 2018

Hier volgt meer informatie over de mensen die een onderscheiding hebben ontvangen. Het gaat om:

-       Scheidend keeperstrainer Mart van Breemen: Waarderingsspeld

-       Scheidend jeugdvoorzitter Johan Cuijten: Lid van Verdienste

-       Duizendpoot Astrid van der Sanden: Waarderingsspeld

-       Hans Vinken: Lid van Verdienste.

  

Mart van Breemen

Mart van Breemen is een vrijwilliger die al vele jaren, en vooral op de achtergrond, een ontzettend belangrijke rol heeft vervuld binnen Mifano. Als voormalig begenadigd keeper kreeg zijn zoon foto´s van hem te zien en dat wilde hij ook, keeper worden. Mart trok met zijn zoon naar de Mifano-velden, vroeg wat ballen en ging aan de slag. Dat bleef niet onopgemerkt en al snel werd Mart gevraagd als assistent-trainer en snel daarop om de Mifano-keepers te gaan trainen en hen specifieke keepersvaardigheden bij te brengen. Dat heeft Mart tot het afgelopen seizoen met schwung gedaan. Mart had nog wel langer door willen gaan, maar een van zijn knieën laat het helaas afweten. Mart blijft echter nog wel als adviseur beschikbaar voor toekomstige jeugdkeeperstrainers. Menig keeper heeft de nul weten te houden door de genoten opleiding en training van Mart.

 

Het bestuur wil Mart voor zijn bijdrage bedanken en stelde voor hem te onderscheiden met de Waarderingsspeld. De vergadering ging akkoord.

 

Johan Cuijten

Johan heeft met verve vijf jaar lang het jeugdvoorzitterschap uitgeoefend en houdt het nu voor gezien, waarvoor alle respect. Onder zijn leiding is koers gezet naar een geactualiseerd jeugdbeleid waarvan we de laatste jaren mede de vruchten plukken: menig standaard jeugdteam presteert op een behoorlijk niveau. Ook bij de organisatie van de diverse internationale jeugdtoernooien, waaraan jeugdelftallen van bekende voetbalteams uit binnen- en buitenland deelnamen, speelde Johan een prominente rol. Johan heeft zich ook jaren ingezet als jeugdleider.

 

Het bestuur stelde voor om Johan te benoemen tot Lid van Verdienste, waarmee de vergadering akkoord ging.

Astrid van der Sanden

Astrid van der Sanden lijkt als vrijwilliger op een vliegende keep. Al van jongs af aan was ze, samen met haar ouders, te vinden op de velden van Mifano. Met haar twaalf jaar stond ze al te helpen in de keuken van het paviljoen: friet en frikandellen bakken. En dat vrijwilliger zijn is nooit meer weggegaan. Inmiddels verricht ze al ruim dertig jaar allerlei hand- en spandiensten. Om er maar een paar te noemen:

het (mede) organiseren van diverse nevenactiviteiten, betrokken bij de organisatie van het lagere elftallen toernooi, jeugddagen, helpen achter de bar van het paviljoen, het fungeren als DJ etc.

 

Daarnaast heeft ze zelf ook nog actief de voetbalsport beoefend. Als keepster van het dameselftal heeft ze meermalen haar opwachting gemaakt. Deze carrière vergelijkt ze zelf met die van Heintje Davids. Ze is meerdere keren gestopt en toch weer teruggekomen, omdat er geen andere keeper was. Kenmerkend voor haar was dat “ze niet bang voor de bal was”. Uiteindelijk heeft ze tot haar 37ste gekeept, waarbij ze de andere vrijwilligersactiviteiten bleef uitvoeren. Afgelopen jaar heeft er nog een leuk artikel gestaan over haar vrijwilligersactiviteiten op de officiële KNVB-website.

 

Het bestuur wil Astrid voor haar bijdrage bedanken en stelde voor haar te onderscheiden met de Waarderingsspeld, hetgeen na het akkoord van de vergadering gebeurde.

 

Hans Vinken

Hans Vinken is al zo’n twintig jaar actief bij en voor Mifano. Zijn favoriete afdelingen zijn de jeugd en de dames. Hans heeft zich gedurende meerdere periodes ingezet, voornamelijk als jeugdtrainer en -leider. We hebben het hier over de periodes 2004 tot 2008, 2012 tot 2014 en het seizoen 2016. Van november 2013 tot en met het einde van afgelopen seizoen was Hans hoofdleider JO17 – JO19. Hij was een belangrijke schakel in het vrouwenvoetbal waar hij als een gewaardeerde kracht lang actief is geweest.

 

Het bestuur wil Hans bedanken voor zijn bijdrage en stelde voor hem te benoemen tot Lid van Verdienste. Ook hier ging de vergadering mee akkoord.